USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На бійців 14-ої бригади полюють снайпери «Оплоту»

3 Квітня 2016 10:40
Група снайперів бойовиків уже другий день полює на бійців 14-ої Володимир-Волинської бригади у районі Мар'їнки. Як підозрюють українські військові, терористи прийшли помститися їм за смерть заступника командира сепаратистського батальйону «Оплот», - інформує «Преса України».

«Вчора їх засікли хлопці з висотки – чотири чоловіка направлялись до конезаводу. Це вже знаємо, що будуть нас «отрабативать». І так з учорашнього дня вони працюють і ось до сьогодні», - розповів військовий 14-ої бригади.

Як зазначається, два дні тому у результаті чергового бойового зіткнення з бойовиками від української кулі загинув заступник командира «Оплоту» з позивним «Свайя». Тепер, як переконані військові ЗСУ, його соратники намагаються помститися.

Українські бійці поділилися також своїми думками про «Оплот», зазначивши, що цей підрозділ не здатний штурмувати позиції ЗСУ.

«Я думаю, якби вони пішли в атаку – це був би для нас подарунок. Тому що навряд чи би хтось повернувся з тої атаки», - зазначив прес-офіцер 14-ої ОМБ ЗСУ Владислав Якушев.

ЧИТАТИ ЩЕ: БІЙЦЯМ 14 ОМБ ДАЛИ «БОЙОВІ» ЛИШЕ ЗА ОДИН БІЙ

Як повідомлялося, 25 березня від ураження осколками протитанкового гранатомета поблизу Мар’їнки загинув волинський боєць Віктор Чопко. У вівторок, 29 березня, з військовим попрощалися у Луцьку.

В останню путь бійця провели на малій батьківщині 30 березня. Віктор Чопко народився у 1982 році у селі Юнівка Локачинського району, де й проживав. Навчався у школі в Затурцях, а згодом працював будівельником. У загиблого залишилася дружина та двоє дітей: 10-річний син та 4-річна донька. Родина саме зводила будинок для спільного життя.

Віктора Чопка мобілізували у лютому 2015-го року. Він служив у складі 14-ої бригади. За словами рідних, не вистачило декілька годин до указу про демобілізацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus