USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Бійцям 51 ОМБР волиняни завезли ліків майже на 100 тисяч

22 Серпня 2014 15:49
Очільники Володимир-Волинської районної ради, зокрема голова райради Андрій Оніщук та його заступник Павло Карпюк, 20 серпня завезли на передову під Донецьк ліки для бійців 51 ОМБ. Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Загальна сума, на яку придбалиі ліки, становить 95 тисяч гривень. Це кошти, які були розподілені Волинською обласною радою на районні та міські ради для того, аби оминути тендерні процедури, і якнайшвидше їх освоїти. Після консультацій з обласною владою вирішили, що Володимир-Волинський район має закупити потрібні для лікування військовослужбовців медикаменти.

«19 серпня усі необхідні ліки були закуплені. Ми відразу прийняли рішення невідкладно їх доставити медикаменти у зону проведення АТО, адже вони мають рятувати життя і здоров’я наших бійців. Тому не зволікаючи 19 серпня ми виїхали на місце дислокації 51 ОМБ і вже ввечері 20 серпня під акт прийому-передачі передали ліки офіцеру 51 ОМБ відповідальному за медичне забезпечення.

За кожну копійку державних коштів нам доведеться звітувати, тому й передали ліки під відповідний акт, як це передбачає процедура витрачання державних коштів», - розповів Павло Карпюк.

Також частину придбаних медикаментів передали безпосередньо у Володимир-Волинській райраді, представникам 1-го батальйону територіальної оборони, який зараз несе службу на Донбасі.

До поїздки в зону АТО також долучився голова Березовичівської сільської ради, з якої у Володимир-Волинському районі мобілізували найбільшу кількість військовозобов’язаних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
пу Показати IP 22 Серпня 2014 21:09
коментар було видалено
Петро Показати IP 22 Серпня 2014 23:13
Відкуплятись треба за свої а не за державні і чому ні одна фура карпюка не на передовій може военком отримав від карпюка взяточку а може карпюк пригрозив военкому

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus