USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дух звитяги не має віку: у Луцьку змагалися майстри бойових мистецтв. Фоторепортаж

2 Лютого 2020 15:44
Відкритий чемпіонат Луцька та Волинської області із панкратіону та грепплінгу, який стартував сьогодні, 2 лютого, зібрав більше сотні спортсменів різних вікових категорій.

Турнір проходив у залі Дитячо-юнацької спортивної школи №2 м. Луцька. Офіційному відкриттю чемпіонату передували формальні процедури — зважування бійців, заповнення протоколів, інструктаж суддів та настанови від тренерів.
Після оголошення урочистого шикування команд, до учасників турніру та гостей з вітальним словом звернувся президент Федерації панкратіону та грепплінгу Волинської області, головний тренер і засновник клубу «GARDA» Михайло Савчук. Він побажав чесних поєдинків та перемоги найдостойнішим.
Михайло Савчук розповів, що змагання проводяться в рамках формування збірної області для виступу на чемпіонаті України, який відбудеться у травні в Івано-Франківську. Окрім бійців клубу «GARDA» сьогодні також змагаються представники клубів «Воїн», «Легіон» та «PRIDE», тому на чемпіонаті можна побачити майстрів не лише грепплінгу, але і змішаних бойових мистецтв.
Спортсменів розподілили на категорії відповідно до віку. Відзначимо, що це впливає лише на тривалість поєдинку: для дітей – 3 хв, юніорів – 4 хв, дорослих – 5 хв.
«Фішкою» грепплінгу є те, що у цьому виді боротьби дозволено практично усе. Це й визначає динамізм спорту та його видовищність, адже більшість двобоїв закінчуються раніше. Насамперед, через застосування різноманітних захватів та «болячок» — больових прийомів.

Фото Олександр Дурманенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus