USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Бізнесмени Волині не хочуть, щоб їх податки «падали в прірву»

14 Січня 2014 07:00
Волинські підприємці хочуть. щоб податки, які вони платять, ішли на користь людей. Про це заявив голова Асоціації підприємців малого і середнього бізнесу Ігор Дильов під час презентації обласного осередку Всеукраїнського об’єднання «Майдан» учора, 13 січня.

«Бізнес дуже вразливий, особливо малий: дірки у бюджеті, зарплати для людей мізерні, це все складно для бізнесу, щоб бути на плаву. І на що ідуть наші відрахування!? Ми не хочемо, щоб податки падали в прірву, а хочемо, щоб були на користь людей»,- сказав Ігор Дильов.

Підприємець наголосив, що зараз для України дуже важливий історичний момент, коли вирішується майбутнє, доля кожного з нас. «Зараз час такий, що об’єднуватися треба заради країни. Був у Києві на Євромайдані, бачив усе із середини, нам потрібні зміни. Я став учасником ГО Всеукраїнського об’єднання «Майдан», адже тут дуже демократичний підхід щодо вирішення питань, немає ні для кого пріоритету, головним тут є власне питання. Для мене це честь - брати участь в такій історичній події. Ми на автоматі звикли, якщо, наприклад, ДАІшник зупиняє – дістаємо купюру, щоб вирішити ситуацію, а такого не має бути! Це все треба змінювати!», завив він.

Бізнесмен повідомив, що спілкуючись з колегами, від більшості чув про підтримку євромайдану, але офіційних заяв ніхто не робить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Платник податків Показати IP 14 Січня 2014 09:12
Не так ви вже і щедро ті податки платите. Малий бізнес (читай – підприємці-базарники) увесь на єдиному податку. При річному доході щонайменше 150 тисяч гривень, ваш місячний податок не перевищує 200 гривень. А тепер порівняйте бюджетників: їхні відрахування становлять щонайменше 400 гривень із зароьбітної плати у 2,5 тисячі гривень. Так що не треба плакатися.
Підтримую до Платник податків Показати IP 14 Січня 2014 10:46
Знаю власників магазинів, котрі в місяць платять аж по 200 грн. податку, в той час, коли бюджетник зі своєї копійчаної зарплати майже 500. Якщо такі бідні, то за які гроші наші торгаші особняки зводять і щоліта за кордонами відпочивають? А багатоповерхівку у Луцьку для кого будуються? Для трудяг, які за зарплату пахають? Ті ж самі "бідні" базарники ці квартири й розкуповують.
Нововолинськ Показати IP 14 Січня 2014 11:43
"Платник податків" працює в держадміністрації або іншому виконкомі? Не треба тролити, а працюй для людей! Підприємець сплачує щомісячно на твоє утримання та утримання інших бюджетників податок (єдиний, як ти пишеш, є і інші види податків) в сумі 200 грн та більше. А майже 500 грн кожен підприємець сплачує за себе і за кожного найнятого ним працівника у соціальні фонди, так само, як і ти. Тобто, наповнювачі бюджету - це підприємці, а не "бюджетники".
вмію рахувати до Нововолинськ Показати IP 14 Січня 2014 12:39
Давайте не будем вішати лапшу. За кожного найманого працівника наші підприємці платять не по 500, як Ви тут написали, а по 100 грн. в місяць. І то 80% підприємців ради економії тих тих нещасних 100 грн. позбавляють найманих правників соціального захисту та трудовово стажу.
Предприниматель Показати IP 14 Січня 2014 12:13
Я не хочу платить за золотой унитаз "семьи" даже гривню.Кому это нравиться-платите и будьте ближе к венценосной жопе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus