USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

БК «Старий Луцьк» поступився миколаївському «Ніко-Баскету» на виїзді

7 Квітня 2019 16:08
У другому виїзному матчі спарки баскетбольний клуб «Старий Луцьк - Університет» поступився команді з Миколаєва «Ніко-Баскет» - 84:69.

Матч другого етапу Вищої ліги чемпіонату України відбувся 7 квітня.

У вчорашньому матчі «Старий Луцьк» протягом всього матчу намагався не піддатися в боротьбі миколаївському «Ніко-Баскету», однак в підсумку поступився – 78:64.

Перші очки у матчі закинули гравці миколаївської команди – після чудової комбінації забив Ожегов. Господарі зусиллями Гуменюка закинули ще чотири очки. Натомість лучани перші очки у матчі здобули з лінії штрафних – один із двох реалізував Швагринський. Відзначимо, що в «Старого Луцька» дві «трьохи» кидав Прозапас, однак спроби були невдалими. Вже за стартові чотири хвилини господарі відірвалися від лучан на десять очок – 11:1, тож Володимир Журжій вимушений був брати тайм-аут, після якого Дейна закинув з-за дуги, скоротившись відставанням. Вже згодом кураж спіймав Коцько, який забив чотири очки після проходів, додавши до них трьохочковий. Також «трьоху» з третьої спроби закинув й Прозапас, хоча тут же дальнім відповів Ожегов. Підсумковий рахунок чверті 26:17.

Початок другої десятихвилинки вдаліше розпочали господарі. Лучани ніяк не могли наблизитися в рахунку до «Ніко-Баскет», програючи 9-12 очок. У лучан «трьоху» знову забив Прозапас. Натомість у «Ніко-Баскета» феєрив Ожегов. На велику перерву команди пішли з п’ятнадцятиочковим відривом господарів – 44:29.

Вже звично старт чверті був за господарями майданчика– за чотири хвилини гравці «Ніко-Баскета» закинули сім очок. Лучани ніяк не могли забити свої перші очки в десятихвилинці, навіть два кидки з лінії від Шевчука були невдалими, лише Прозапас «трьохою» розмочив рахунок, також дальній забив Глушко, втім відрив від команди з Миколаєва був занадто великим. На останній секунді чверті чергову «трьоху» забив Прозапас, встановивши рахунок 60-44 перед фінальною десятихвилинкою.

В останній чверті лучани хотіли показати, що вони не є хлопчиками для биття, тож одразу зі старту з дальньої дистанції закинув Прозапас, а Кунчик забив «ендван», скоротивши відставання до тринадцяти очок. Також трьохочковий закинув і Федчук, скоротивши відставання до дванадцяти очок. Втім, господарі знову збільшили перевагу до двадцяти очок. Таким чином підсумковий рахунок зустрічі – 84:69.

Найрезультативнішим гравцем у лучан став Олександр Прозапас, в активі якого 15 очок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus