USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Старий Луцьк-Університет» не зумів взяти реванш у БК «Рівне». Фото

13 Січня 2019 15:15
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» вдруге поспіль поступився баскетбольному клубу «Рівне» в матчі Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу - 60:73, не зумівши взяти реванш за вчорашню поразку.

Матч відбувся 13 жовтня у Волинській ОДЮСШ.

У вчорашньому матчі, не дивлячись на те, що перші дві чверті пройшли за рівної боротьби, «Старий Луцьк-Університет» поступився своїм географічним сусідам з рахунком 64:75, тож сьогодні лучани будь-що хотіли взяти реванш, однак, як зауважив на післяматчевій прес-конференції головний тренер лучан Володимир Журжій, його гравці сьогодні грали серцем, а не головою.

Перша чверть вийшла не надто результативною, адже обидві команди робили багато невимушених помилок та втрачали м’яч, проте рівняни все ж мали два очки переваги – 8:10.
Початок другої десятихвилинки запам’ятався двома з фолом від Олега Салтовця. Незважаючи на вдалі дії на початку чверті від господарів, БК «Рівне» почав з впевненістю набирати очки та відриватися від лучан, тож Володимир Журжій змушений був брати тайм-аут. За дві хвилини до кінця Петро Глушко закинув два з фолом і скоротив відставання до двох очок, проте «трьоха» в наступній атаці і дальній кидок на останніх секундах дозволили команді з Рівного піти на велику перерву з шістьма очками переваги – 25:31.
У третій чверті рівняни знову почали нарощувати свою перевагу. Тож, коли вона сягнула десяти очок, лучани знову взяли тайм-аут, який щоправда їм зовсім не допоміг, оскільки баскетболісти з Рівного здійснили ривок 7:1, і рахунок вже був 28:44 на їхню користь. Варто зазначити, що попри численні спроби луцьких баскетболістів, м’яч зовсім не хотів залітати у кошик. Саме гра у цій чверті стала визначальною для підсумкового результату, адже її лучани програли з різницею у 15 очок – 11:26.
Четверта чверть стала найбільш результативною для «Старого Луцька» за усю зустріч 24:16 і це не дивно, адже дві «трьохи» закинув Володимир Коцько. Також Володимир мав чимало спроб зі штрафних, однак сьогодні кидки з лінії в нього не пішли, як і в усієї команди. Відзначимо й у цій чверті вдалі дії капітана Едуарда Федчука, який попри нещодавню хворобу зумів зіграти у двох матчах. Однак загальний рахунок був на користь рівнян - 60:73, які їдуть додому з двома виїзними перемогами.
Найрезультативнішими гравцями матчу в «Старого Луцька» стали Володимир Коцько та Олег Салтовець, в яких в активі 15 та 13 очок відповідно.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus