USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Паперове серце»: акція добра у Луцьку

12 Лютого 2015 17:14
Атмосфера тепла та любові панувала у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва у Луцьку.

Так, 12 лютого о 13:00 відбулось відкриття благодійної виставки-ярмарку "Паперове серце". Про це інформують у прес-службі Фонду Ігоря Палиці "Новий Луцьк".

Студенти кафедри образотворчого мистецтва Інституту мистецтв СНУ імені Лесі Українки підготували для благодійної справи роботи у техніці «витинанка». До них долучились і учні дитячої школи «Соняшник» і читачі Волинської обласної бібліотеки для юнацтва, виготовивши листівки до Дня святого Валентина.

Варто зауважити, що така акція відбувається вже четвертий рік поспіль з ініціативи викладача інституту мистецтв Галини Вахрамєєвої. Цьогоріч партнером заходу став і Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Зокрема, працівники Фонду придбали картини-витинанки та, належним чином оформивши їх у рами, передали

представникам з Будинку Дитини. Також, найактивніші учасники акції отримали подарунки від Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Організатори зазначають, що такими акціями вчать дітей та студентів робити добрі справи.

«Я з студентами протягом року виготовляю валентинки, ми говоримо про те, що благодійність це — добро. Вони чітко розуміють, що такими діями долучаються до хороших справ. Таке розуміння для них важливе, оскільки воно виховує у них відповідальність», — зазначила Галина Вахрамєєва.

Заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич зазначила, що їй дуже приємно долучитись до такої хорошої справи. На її думку, любов народжується з любові, а ця виставка саме так і народилась — з любові.

Усі охочі, які бажають допомогти діткам з сиротинця ще матимуть таку можливість, оскільки у приміщенні бібліотеки вироби продаватимуться до 14 лютого.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus