USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Близько 500 учасників з 26 громад Волині: у Володимирі провели спортивний фестиваль. ФОТО

10 Вересня 2023 16:04
9-10 вересня у Володимирі тривав обласний фестиваль фізичної культури і спорту, в якому взяли участь 26 громад Волині. Спортсмени-початківці демонстрували вміння у дев'яти видах програми: парковий волейбол, дартс, гирьовий спорт, боча, естафета «Тато, мама, я – спортивна сім'я», шашки, перетягування линви, риболовля та козацькі розваги.

Змагання, приурочені до Дня фізичної культури та спорту, проводять уже вдруге з початку повномасштабного вторгнення. Торік фестиваль відбувся у Тростянці.

Першого змагального дня за призові місця боролися 16 громад з міст та селищ, другого – сільські територіальні громади. Загалом у спортивному фестивалі з різних видів програм взяло участь близько 500 людей.
Голова територіальної громади Володимира Ігор Пальонка наголосив, що люди, які у спорті з дитячих років, завжди працюють над собою, вдосконалюються і стають кращими, наполегливішими та прагнуть Перемоги.
«Шановні наші спортсмени, я вам усім бажаю, щоб ці риси, які ви здобуваєте, тренуючись, крокували з вами по життю і щоб у таких змаганнях ви брали участь щорічно», – звернувся очільник Володимира до учасників.
До офіційного відкриття долучився капітан збірної України з футболу Владислав Ващук. Також на захід завітало керівництво області: голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, заступник голови Волинської ОДА Юрій Гупало, директор департаменту культури, молоді та спорту Волинської ОДА, директор Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Олександр Хриплюк, начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт», депутат обласної ради Віктор Галан-Влащук.
Юрій Гупало наголосив, що завдяки Збройним силам України сьогодні усі мають змогу бути тут і проводити змагання.

«Ми будемо дякувати Збройним силам України щодня, адже вони нам дозволяють проводити такі змагання. Я впевнений, що ЗСУ вже сьогодні перемагають і скоро буде основна перемога. Ми на своєму фронті – спортивному – також приносимо перемоги, завдяки цьому наш прапор майорить у всіх куточках світу», – сказав Юрій Гупало.
Як розповів директор департаменту культури, молоді та спорту Волинської ОДА Олександр Хвіщук, для Волинської області сьогодні спорт – це один із головних пріоритетів.
«Переконаний, що кожен із вас отримає чимало позитивних емоцій і надалі у себе вдома, у своїх територіальних громадах, ви будете робити все можливе для того, щоб спорт розвивався. На сьогодні це дуже важливо, адже спорт – це вияв нашої незламності, здоров'я та непереможності. А українська нація – це нація переможців», – підсумував Олександр Хвіщук.

Христина КРОТ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читач Показати IP 10 Вересня 2023 19:07
В країні війна.Які в біса фестивалі можуть бути?????????????Скільки вартує це "дійство"???Віддали б краще ці грошиська на ЗСУ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus