USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Богдан Шиба бере під контроль відходи

10 Липня 2008 17:27
На підприємствах ВАТ «Синтетика» виявлено низку порушень, що загрожують екологічному стану області. Про це доповів начальник відділу екології Луцької міськради Борис Сорока під час засідання виконкому, – повідомляє 10 липня репортер «Волинських Новин».
 
Як заявив пан Сорока, вже вісім керівних осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Чимало підприємств – таких, як ЗАТ «Синтекс», «Руна», ТзОВ «Волвест» та інших – порушують норми утримання каналізації та водопроводу, утилізації сміття та небезпечних відходів.
 Голова міськради Богдан Шиба наголосив, що ВАТ «Синтетика» до першого вересня мусить усунути порушення екологічних норм утримання підприємств. До першого січня 2009 року товариство повинно повністю вирішити питання несанкціонованих відходів та їх утилізації. Інакше до нього знову застосують штрафні санкції або й закриють підприємства. «Я буду сам достатньо жорстко контролювати ці процеси і вживати жорстоких заходів», – заявив Богдан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus