USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Богемний концерт симфо-рок-оркестру у Луцьку

27 Січня 2015 14:59
Найкращі саундтрек-хіти, улюблена музика, задушевна атмосфера і заряд позитиву, який народжується на сцені, - усе це чекає лучан та гостей міста на концерті симфонічного оркестру «Lords of the Sound», який відбудеться 12 лютого о 19 годині в Палаці культури Луцька. Про це інформують організатори.

У списку саундтреків представлених до виконання - «Володар кілець», «Великий Гетсбі», «Самотній рейнджер», «Матриця», «Сутінки», «Пірати Карибського моря», «Шерлок Холмс», «Амелі», «Список Шиндлера», «Титанік», «Ігри престолів», «Чорна кішка, білий кіт», «Убити Білла», «Вогнем і мечем», «Гаррі Поттер», «Зоряні війни» тощо.

Зі слів організаторів, відвідувачі зможуть не тільки почути саундтрек-хіти, але й побачити найяскравіші сюжети світового кінематографа. Унікальний відеоряд доповнюватиметься музикою, яка одного разу підкорила серця мільйонів глядачів.

Symfo-rock orchestra «Lords of the Sound» - союз найталановитіших і відданих своїй справі музикантів, змах диригентської палички яких, здатен перенести у світ звуків.

Твори виконуватимуть музиканти оркестру «Lords of the Sound», зокрема Петро Безлюдний, Максим Гапоненко, Андрій Ільницький, Микола Красавін, Марк Пєтухов, Наталія Сахно, Денис Свердлов, Михайло Слесаренко, Генадій Сохацький, Георгій. Цинцевіч, Володимир Чемоданов, Євгенія Халикова, Надія Якимчук, Станіслав Ярославський, Денис Брагін, Іванна Іванюк, Дмитро Козаченко, Інна Кухаренко, Сергій Саранцев, Катерина Сащенко, Наталія Свердлова, Серафима Леськів.

Зі слів поціновувачів симфонічного мистецтва, помітно, що колектив, тяжіючи до композиторства, створює не просто оркестровки до відомих треків, а складає власні на запозичені теми, або, говорячи мовою сучасної термінології, створює кавери.

«У приємному товаристві симфонічного оркестру «Lords of the Sound» я занурився в чудовий світ музики, світла та кінематографії. Це і чарівний жіночий вокал у Skyfall та Kill Bill, неповторне соло піаніно з оркестром у Amelie, феєричний Harry Potter та Lord Of The Rings, віртуозний Game Of Thrones, захоплюючий дух Pirates Of The Carribean та Matrix, ну і звичайно апогеєм апофеозу був могутній Імперський марш у диригуванні його величності Дарта Вейдера. А на завершення - патріотичний козацький марш з Ogniem i Mieczem у диригуванні самого Данила Галицького та ще півгодини гри на біс», - поділився незабутніми враженнями від концерту відвідувач Мар'ян Боровець.

Нагадаємо, це не перший концерт оркестру в Луцьку. У вересні минулого року в рамках всеукраїнського турне симфо-рок-оркестр «Lords of the Sound» представив луцькій публіці світові хіти.

Організатори обіцяють, що глядачі матимуть можливість зануритися у багатство і блиск світового мистецтва. Не пропустіть! Концерт 12 лютого о 19 годині в Палаці культури міста.

Спеціальні гості програми: Дар'я Ковтун, Вікторія Литвинчук, Євген Хмара.

Головний диригент: Віталій Саражинська.

Диригент: Віталій Фізер.

Продюсер: Андрій Новаторів.

Детальнішу інформацію про оркестр дивіться в групі у соцмережі.



Дар я Ковтун
Дар я Ковтун
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus