USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Болгарію та Грецію засипає снігом. Відео

9 Жовтня 2021 23:25
У суботу, 9 жовтня, на гірському перевалі Петрохан, через який проходить автотраса із столиці Болгарії Софії до міста Монтана, утворився значний сніговий покрив. Засипало снігом також гірські райони сусідньої Греції.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці Meteo Balkans, опублікувавши відповідні фото та відео, пише ТСН.

Болгарські комунальники не були готові до такого різкого початку зими, тому дорожнє покриття не встигли розчистити. Труднощів водіям завдає також густий туман, який супроводжує жовтневий снігопад.

Агентство дорожньої інфраструктури попереджає водіїв про те, що їм слід бути обережними, тому що у всій країні дорожнє покриття мокре і слизьке.

За даними метеорологів, найближчими днями температура в цьому районі Болгарії ще більше знизиться.

Снігопади прийшли також в гори сусідньої Греції. Як повідомляють у соцмережі, снігові замети утворилися, зокрема, на вершині Олімпу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus