USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Боротьба за найвищі місця у Першій лізі продовжується: «Волинь» сьогодні зустрічається з «Альянсом»

23 Квітня 2021 13:53
Сьогодні луцьку «Волинь» чекає нелегкий домашній матч проти «Альянсу». Початок гри – 17:00. Пряма трансляція – ТРК «Аверс» та YouTube.

Про це повідомляє пресслужба футбольного клубу.

Гості протистояння взимку обійшлися фактично без кадрової ротації – склад команди Юрія Ярошенка поповнили тільки голкіпер Іван Богдан та півзахисник Андрій Герт. Разом з тим, протягом зимового міжсезоння «зелено-чорні» майже нікого й не втратили, тож до футбольної весни підійшли досить злагодженим та зіграним колективом. У матчах проти «Альянса» непросто нікому, зокрема, саме колектив із Липової Долини мусить скаржитися на невезіння і втрачені перемоги у матчах проти «Агробізнеса» та «Металіста 1925». У цьому матчі гості змушені будуть обходитися без дискваліфікованих В’ячеслава Піднебенного і Валерія Рогозинського, однак, без сумніву, намагатимуться максимально ускладнити життя луцьким «Хрестоносцям».

«Волинь» в останньому матчі проти "Металіста 1925« змогла відігратися після пропущеного голу. Більше того, підопічні Василя Сачка наприкінці поєдинку могли виривати й переможний результат, однак фінальний свисток зафіксував бойовий мир – 1:1. Гол-шедевр Артура Рябова став найкращим у турі, а Сергія Сімініна включили до символічної збірної туру. Утім, у турнірній таблиці, навіть попри перевагу по втрачених залікових пунктах, «Хрестоносці» усе ще в ролі тих, хто наздоганяє. Це прекрасно розуміє команда, тренерський штаб та увесь клубний колектив, тож, особливо у домашніх поєдинках, «Волинь» влаштовуватиме лише переможний результат!

Нагадуємо, що квитки на гру можна придбати ТІЛЬКИ ОНЛАЙН ЗА ПОСИЛАННЯМ! Разом з тим, пам’ятайте, що обов’язковими умовами відвідування матчу є температурний скринінг при вході на територію стадіону, використання засобів індивідуального захисту та дотримання санітарної дистанції під час перегляду поєдинку. Вхід на територію стадіону відбуватиметься виключно через центральні ворота з боку проспекту Василя Мойсея.

Восени команди розпочали свою історію протистоянь матчем у Сумах – тоді «Волинь» завдяки голам Ігоря Сікорського та Івана Цюпи здобула гостьову перемогу – 2:0. Разом із тим, не можна не відзначити й присутність у складі «Альянсу» екс-гравця «Волині» Євгена Непляха, який виходитиме на нещодавно домашній на себе стадіон «Авангард» уже проти «Хрестоносців».

Гру обслужить бригада арбітрів на чолі з Олександром Кальоновим з Івано-Франківська. У попередні сезони він уже працював на трьох матчах «Волині»: виїзному з «Балканами» (0:5), а також домашніми з «Інгульцем» (2:1) і цього сезону – з «Поліссям» (1:0).

Асистенти арбітра – Андрій Лібстер (Луганськ), Олександр Матяш (Полтава). Резервний арбітр – Сергій Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Мирон Біць (Львів).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus