USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Боротьба за першість: Microsoft випустила онлайн-версію Office

15 Липня 2009 16:19
Корпорація Microsoft на тлі конкуренції з Google оголосила про новий сервіс: полегшену версію програмного пакету Microsoft Office, яка буде безкоштовно доступна для роботи в Інтернеті. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За даними розробників, онлайн-пакет Office 2010 включатиме в себе полегшені версії таких програм, як Word, Excel, PowerPoint і OneNote. Цей крок Microsoft є відповіддю Google, який ще три роки тому представив аналогічний сервіс Docs, зазначають експерти.
Як заявляють в компанії Microsoft, 400 мільйонів користувачів Windows Live отримають доступ до інтернет-версії пакету Office безкоштовно. До кінця року компанія планує випустити бета-версію пакету, а в першій половині 2010 року повинна бути поширена його остаточна версія, – пише Корреспондент.
Велика частина аналітиків схвалюють просування програмних продуктів Microsoft в Інтернеті, не дивлячись на те, що це може обернутися для компанії недоотриманими мільйонами або навіть мільярдами. Однак експерти Wall Street Journal підрахували, що пропозиція безкоштовного пакету онлайн-додатків може коштувати Microsoft чотири мільярда доларів грошових втрат.
Тим не менш, оголошення про випуск інтернет-версії програмного пакету Office викликала пожвавлення і на ринку. У той же день акції Microsoft виросли в ціні на 3,8%.
Зазначимо, що в даний час конкуренція між Microsoft і Google продовжує набирати обертів. Приміром, минулого тижня Google оголосив про розробку нової ОС, кидаючи виклик Microsoft Corp і прагнучи покласти кінець домінуванню її операційної системи Windows.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus