USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Боротимуться 220 штангістів: у Луцьку стартував чемпіонат України з важкої атлетики

23 Травня 2023 20:13
Луцький міський голова Ігор Поліщук взяв участь в урочистому відкритті чемпіонату України з важкої атлетики 2023-го року серед чоловіків та жінок в категорії дорослі. У місцевому спортивному комплексі «Колос» за звання найкращого штангіста боротимуться 220 учасників практично з усієї України.

На змагання з вагомих причин не змогли з’явитись лише представники Херсонської та Чернівецької областей. Команду Волині представлятимуть 10 чоловіків та 10 жінок, повідомили у міській раді.

Ігор Поліщук привітав усіх учасників та гостей спортивного заходу. «У цьому залі сьогодні справжні поціновувачі важкого спорту – важкої атлетики. Хочу відзначити старання організаторів чемпіонату, які, не дивлячись на надзвичайно складну ситуацію в Україні, проводять такі змагання, щоб спортсмени могли підтримувати та підвищувати свій спортивний рівень. Після того, як ми обов’язково переможемо у війні, ми покажемо ще кращі результати», – зазначив він.
Міський голова відзначив старання директора Волинської школи вищої спортивної майстерності, депутата Луцької міської ради Андрія Авраменка, який вже багато років працює над тим, щоб спортивний зал важкої атлетики «Колос» був таким, як зараз: «Він самостійно з майстрами зимою робив ремонт в укритті спортзалу, а коли потепліло – почав ремонтувати фасад. Я не бачив жодного директора, який не з кабінету керує, а разом з працівниками вболіває за те, щоб спортсменам було приємно приходити в спортивний зал і займатись в хороших умовах».

Також Ігор Поліщук подякував Збройним силам України за те, що вони дають можливість проводити змагання у нашому місті у відносно спокійній обстановці.

Він побажав спортсменам перемог в спорті та житті, а також, звісно, перемоги нашій Україні.

Під час урочистого відкриття змагань Ігор Поліщук отримав подяку від Федерації важкої атлетики України та взяв участь в церемонії нагородження спортсменів, які вже закінчили свої змагання.

Чемпіонат України з важкої атлетики триватиме у Луцьку до 27 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus