USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бориса Клімчука нагородили Національною премією Азербайджану

23 Лютого 2010 11:50
У Палаці урочистих прийомів «Buta Palace» в азербайджанському Баку відбулась церемонія нагородження Національною премією «AZERI BUSINESS AWARDS 2009». Перша премія Національної премії «AZERI BUSINESS AWARDS 2009» вручена послу України в Азербайджанській Республіці,колишньому губернатору Волині Борису Клімчуку в номінації «За вагомий внесок у розвиток торгівельно-економічних відносин».
Як поінформували «СіД» у Посольстві України в Азербайджанській Республіці, ця премія є громадським інститутом, який відображає найбільш суттєві тенденції розвитку бізнесу Азербайджану.
У своєму слові наш земляк Борис Клімчук відзначив стратегічний характер партнерства між Україною і АР. Посол наголосив, що наріжним каменем міждержавних відносин такого високого рівня та запорукою подальшого їх поглиблення, є взаємозбагачення народів обох держав цінною культурною, духовною спадщиною та історичним досвідом.
Прикладом унікального взаємозбагачення наших народів у культурній сфері є ювілейне видання українською та азербайджанською мовами поеми великого азербайджанського поета і мислителя Нізамі Ґенджеві «Лейла і Меджнун». На завершення виступу, Борис Клімчук вручив ювілейне видання поеми організаторам заходу.
Відзначимо, що на церемонії «AZERI BUSINESS AWARDS 2009» була присутня дружина азербайджанського Президента пані Мехрібан Алієва.
Довідково:
Серед головних критеріїв для визначення лауреатів є такі: інноваційність діяльності претендента, особисті здобутки, сприяння і значущість вкладу номінанта у сфері інтеграції економічних досягнень Азербайджанської Республіки у світове співтовариство.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus