USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Бої в Пісках: один військовий загинув, ще один - важкопоранений у полоні

13 Квітня 2015 17:06
Українські військові вступили в бій з ударним загоном терористів в населеному пункті Піски близько Донецького аеропорту. Про це у Фейсбуці написав головний редактор "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов.

"Бої в Пісках. У районі 18-го поста в Пісках наш дозор зіткнувся з ударним загоном противника, посиленим бронетехнікою, який готувався завдати удару по наших основних позиціях. Наші військові вступили в бій. Один боєць загинув. Один тяжкопоранений, захоплений у полон. Я їх бачив там, в Пісках, два тижні тому. Війна триває ", - написав Бутусов.

Бои в Песках. В районе 18-го поста в Песках наш дозор столкнулся с ударным отрядом противника, усиленным бронетехникой, ...

Posted by Юрий Бутусов on 13 Апрель 2015 г.


Окрім цього, як повідомляє LB.ua, за станом на 11:00 після бойового зіткнення поранено четверо бійців антитерористичної операції - один з батальйону "Карпатська січ" і троє з батальйону ОУН.

Один з поранених пережив клінічну смерть, але на щастя його вдалося "відкачати".

Нагадаємо, 10 квітня керівництво ВСУ ухвалив рішення про відведення особового складу добровольчого батальйону ОУН від лінії розмежування в Пісках.

Згідно з даними Адміністрації Президента, учора, 12 квітня, в зоні АТО загинув один український військовослужбовець і шестеро отримали поранення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus