USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ще один добровольчий батальйон відводять з передової

10 Квітня 2015 21:32
Батальйону «ОУН», який з березня 2015-го року по факту став окремим підрозділом у складі Збройних сил України (десантно-штурмова бригада), наказали покинути передову, – повідомляє прес-служба Міноборони.

Йдеться про село Піски поблизу Донецького аеропорту.

Раніше повідомлялося, що добровольчий батальйон "ОУН" увійде до складу 93-ї бригади ЗСУ, але на своїх умовах.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що «Правому сектору» та іншим добровольчим батальйонам, які не входять до складу ЗСУ і Нацгвардії, керівництво сектору «М» дало наказ покинути зону АТО.

«Перебування добровольчого батальйону «ОУН», який офіційно не входить до складу Збройних сил України, на передовій не дозволяло Україні у повній мірі виконати Мінські домовленості», – написано у повідомленні.

Згідно з документом, особовому складу батальйону запропонували увійти до складу ЗСУ офіційним шляхом.

Нагадаємо, 23 березня, Петро Порошенко заявив, що не допустить, щоб у губернаторів були свої, з його слів, «кишенькові» збройні сили.

У відповідь на це народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Андрій Денисенко, який, до слова, написав заяву про вихід із фракції, заявив, що таким чином стартував процес знищення добровольчого руху в Україні.

Також ІА Волинські Новини писало про те, що «Правий сектор» перейшов на контрактну службу в ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus