USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бойові мистецтва, танці та рукоділля: волинські поліцейські влаштували свято для діток-переселенців у Луцькому районі

29 Липня 2022 20:07
Ювенали, поліцейські психологи, луцькі спортивний та танцювальний клуби й місцевий поліцейський офіцер громади об’єдналися, аби підбадьорити і подарувати тепло маленьким переселенцям із різних областей України, які знайшли прихисток на Волині.

Вони завітали до одного із місць компактного проживання у Луцькому районі та влаштували масштабне свято, повідомляють у поліції Волині.

На жаль, захід розпочався із сигналу повітряної тривоги, тому всі дружно пройшли до укриття, аби бути в безпеці, та навіть там ніхто не сумував. Присутні мали змогу познайомитися, розповісти про себе та розмалювати одне одному обличчя. Переважно дітки для своїх малюнків обирали синьо-жовті кольори.
Почувши очікуваний відбій тривоги, разом з правоохоронцями вирушили на подвір’я, де споглядали шоу від вихованців та тренерів клубу бойових мистецтв «Герць» та школи танцю «Баланс».
Як розповіла очільниця сектору ювенальної превенції Інна Остапович, очі дітей сяяли від захоплення, а личка випромінювали радість.

«Такі заходи вкрай потрібні для наших найменших громадян, це допомагає відволікти їх від поганих новин, повеселити і впевнити, що життя триває. Хтось із них втратив будинок, хтось переживає за рідних чи друзів, які залишились на небезпечних територіях, вони все відчувають. Тому ми не можемо оминати їх своєю увагою і намагаємося часто влаштовувати такі заходи», – каже поліцейська.
Майстер-класи на запрошення ювеналів погодилася провести небайдужа лучанка Софія. Військових котиків малювали найменші, решта дітей робили оригамі та патріотичні браслети з бісеру.

Завершилася зустріч на веселій ноті, а діти отримали подарунки від громадської організації.

«Радіємо, що можемо працювати на цьому фронті, він також важливий, і додавати до життя цих діток яскравих фарб», – підсумувала Інна Остапович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus