USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Ще чотири громади на Волині візьмуть участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади»

18 Лютого 2023 15:35
Торчинська, Сошичненська, Велимченська та Смідинська громади зголосилися стати учасниками проєкту «Поліцейський офіцер громади». Усе задля того, аби покращити безпекове середовище у своїх населених пунктах.

Про це розповів начальник сектору взаємодії з громадами УПД ГУНП Роман Богдан, повідомили в поліції області. Днями він зустрівся із головами ТГ та обговорив подальшу співпрацю.

За словами поліцейського, громади придбають службові автомобілі своїм шерифам, а також, відповідно до нормативних документів, облаштовують робочі місця правоохоронцям – поліцейські станції.
«Фундамент у нашій спільній діяльності з цими громадами ми заклали. З їх очільниками вже підписано меморандум про співпрацю та партнерство. Заплановано проведення конкурсу для відбору правоохоронців, які виконуватимуть обов’язки поліцейських офіцерів. Вони пройдуть відповідне навчання, де опанують знання та навички, потрібні для несення служби, й лише тоді розпочнуть працювати», – зазначили в УПД.
Зауважимо, що нині у Волинській області успішно працює 49 поліцейських офіцерів.

Дотримуючись одного з принципів проєкту, більшість з них проживають на територіях обслуговування. Вони добре розуміють і бачать потреби жителів та допомагають у розв’язанні їхніх проблем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus