USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Бойовики «ЛНР» встановлюють зенітні установки по усьому Луганську

29 Травня 2015 09:59
Бойовики встановили в Луганську зенітну гармату прямо біля міського театру ляльок. Про таку новину повідомляє «Преса України».

Першу із зафіксованих зеніток російського виробництва в Луганську встановили безпосередньо біля міського театру ляльок на перехресті вулиці Коцюбинського та 16-лінії безпосередньо на трамвайних коліях.

Дуло цієї гармати встановлено в напрямку району Луганська Камброду (в розмовній мові луганчан - слободи Кам'яний Брід) та міста Щастя.

З цього всього зрозуміло, що проросійськи бойовики «лнр» та їхні російській військові куратори зі збройних сил Російської Федерації бояться чи очікують на авіаційні нальоти Повітряних сил України.

Нагадаємо читачам «Преси України», що керівництво терористичної «донецької народної республіки» розповсюдило по своїх сайтах та групах в соціальних мережах інформацію про те, що вчора ввечері так зване «ПВО Новоросії» збило дві українські ракети «Точка У».

Терористи повідомляють, що з територій, що підконтрольні Збройним силам України, випущені три українські «Точки У», дві з яких терористи, з їх слів, вони збили.

«В 17:45 в районі міста Краматорськ запустили балістичну ракету «Точка-У». На підльоті до наших позиціях збита ППО Новоросії», - повідомляють терористи «днр».

Інше терористичне джерело про запуск українських ракет повідомляє наступне: «Донецьк. По Точках - з Крамахи: 17.40-18.30 три запуски:

1. На Горлівку (збито)

2. На Донецьк (збито)

3. Запуск був, десь впала без детонації».

В українських військових на цю хвилину цю інформацію взагалі ніяк не прокоментували.

Також варто відзначити, що російські пропагандистські телеканали, які, як правило, не уникають можливості в таких ситуаціях зняти свої відеосюжети, на цей раз теж проігнорували «збиті» українські «Точки У».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus