USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Бойовики надумали перейменувати Луганськ, а в «ЛДНР» мобільним номерам присвоїли російський код

7 Травня 2022 14:54
Бойовики «ЛНР» заявили, що 9 травня перейменують український Луганськ у Ворошиловград.

Про це заявив один із представників бойовиків в ефірі російського пропагандистського каналу, передає ТСН.

«9 травня він буде називатися Ворошиловградом. Цей указ Леоніда Пасічника вступить у дію 9 травня», – повідомив бойовик.

Крім того, як інформує УНІАН, у Російській Федерації зробили новий крок до анексії самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» – мобільним номерам в псевдореспубліках присвоєно російський код +7.

Мобільні номери в «ЛДНР» з суботи, 7 травня, будуть відображатися в новому форматі, повідомили у Міністерстві цифрового розвитку Росії.

«З 7 травня 2022 року при здійсненні дзвінків і відправці SMS-повідомлень абонентами донецьких і луганських операторів зв’язку з кодами нумерації +38071 і +38072 номер телефону буде відображатися у форматі +7(949) і +7(959) відповідно», – повідомили російському відомстві.

Відомості російського міністерства підтвердили ватажки квазіреспублік. За їхніми даними, російський код присвоять людям, які користуються послугами оператора «Феникс» («ДНР») і «Лугаком» («ЛНР»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus