USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Бойовики стріляють з «Градів» в сторону РФ

15 Лютого 2015 00:43
Бойовики так званої "ДНР" відкрили вогонь з "Градів" у бік Російської Федерації. Українська сторона наголошує, що це провокація з боку терористів.

Про це повідомляє прес-центр АТО за 40 хвилин до того, як перемир'я увійшло в силу, - пише ТСН.

У повідомленні йдеться, з населенного пункту Безименне терористи відкрили вогонь в напрямку Самсоново, що поблизу Новоазовська. Наразі обидва ці пункти знаходяться під контролем незаконно озброєних формувань.

"Це чергова провокація з боку терористів, аби звинуватити в обстрілах сили АТО. Слід наголосити, що українські артилеристи відкривають вогонь лише у відповідь і якщо це не загрожуватиме мирному населенню", - йдеться у поівдомленні.

Нагадаємо, Міністерство оборони попереджало, що бойовики готуються обстріляти територію Росії під виглядом українських силовиків. Зокрема в Горлівку, згідно з інформацією місцевих жителів, прибув склад з російськими військовими, які переодягалися в українську форму з українськими розпізнавальними знаками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus