USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Обрали голову Ківерцівської райради. Що було напередодні?

18 Травня 2017 14:24
Обрали голову Ківерцівської районної ради - ним став укропівець Василь Хмілевський.

Утім, обранню голови райради передували цікаві події.

Представники пропрезидентських прихильників на чолі з головою райдержадміністрації ініціювали скликання сесії Ківерцівської райради на 17 травня. Приводом для такого термінового проведення засідання обрали питання щодо виділення коштів з районного бюджету на придбання шкільних автобусів. Мова – про 10 відсотків від їх загальної вартості. Утім вирішуватимуть справу у Києві лише у 20-х числах травня.

Ходять чутки, що такими діями голова РДА та деякі інші депутати намагаються дискредитувати виконувача повноважень керівника райради, яка призначила сесію на вимогу тієї ж депутатської групи, але на 18 травня.

Не таємниця, що у БПП готували на крісло голови райради свого ставленика.



Сьогодні, 18 травня, рішення щодо співфінансування автобусів депутати таки прийняли. Також цього дня розглянули питання і щодо обрання голови Ківерцівської райради.

На фото: новий голова Ківерцівської районної ради Василь Хмілевський:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дерно Показати IP 18 Травня 2017 17:53
Васильович майте свою голову

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus