USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Брат убитого на Волині бійця вимагатиме, щоб слідство не «зам’яли»

24 Листопада 2014 06:59
Брат убитого 18 листопада у Володимирі-Волинському солдата 51-ої бригади Дмитра Коляди Андрій вимагатиме від військової прокуратури детальної інформації про перебіг слідства, адже має підозру, що справу можуть «зам’яти» через зв’язки вбивці.

Про це він повідомив «Громадському.Волинь» 22 листопада.

Зі слів Андрія Коляди, старший лейтенант, який вбив Дмитра, нібито має родича генерала, тому його можуть «відмазати». «Цю справу не можна спускати, треба довести все до кінця», – каже Андрій.

Нагадаємо, близько 20 години 18 листопада на території військової частини у Володимирі-Волинському виникла словесна перепалка між старшим лейтенантом та солдатом 51-ої бригади. Згодом вона переросла у бійку, в результаті якої солдат Дмитро Коляда отримав смертельне ножове поранення.

Попри те, що на місце викликали швидку та міліцію, врятувати солдата не вдалося.

Офіцера, якого підозрюють у вбивстві, наступного дня затримали на Черкащині, де він хотів переховуватися від правосуддя.

Також Андрій спростував повідомлення по те, що Дмитро Коляда у той день був нетверезим. «Я у той день о 19:10 спілкувався із ним, він був цілком адекватним, а коли Дмитро випив би 200-300 грам, він би точно помінявся», – каже брат вбитого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 24 Листопада 2014 09:22
жахливо це все.
віктор Показати IP 24 Листопада 2014 10:23
андрію потрібна допомога людей...самому буде важко
Анонім Показати IP 24 Листопада 2014 11:16
Юристи допоміжть не за гроші, а по-людськи. Доки таке буде творитися.Як нам можна спокійно спостерігати як вбивають всіх медленно-медленно.Не переводьте все на ргоі,бо на цьому світі грошей не потрібно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus