USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Подробиці вбивства солдата на Волині

20 Листопада 2014 15:30
Він єдиний, хто вижив після прямого потрапляння міни в танк, а загинув у рідній роті.

Як уже повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 18 листопада у Володимирі-Волинському на території військової частини командир взводу танкового батальйону, старший лейтенант вбив ножем військовослужбовця.

З неофіційних джерел у Володимир-Волинській міліції стало відомо, що напередодні страшних подій старший лейтенант військової частини, командир танкового взводу Р. та вбитий ним солдат К. разом перебували у казармі і, ймовірно, вживали спиртні напої.

За кілька днів до того військовослужбовці отримали заробітну плату. Старший лейтенант, а його називають сином одного із командирів добровольчих батальйонів, мав квиток на Харківщину через Київ. В казармі він вирішив згаяти час до моменту відправки потяга на Київ, а він з Володимира-Волинського відправляється о 0:46.

Біля 20 години військові вийшли з казарми на перекур і тоді між старшим лейтенантом та солдатом виникла словесна перепалка. Нібито, офіцер звернувся до солдата словами «що ти кудкудахкаєх». Той повважав це за образу, суперечка переросла у бійку. Ще один солдат, який був свідком інциденту, став їх розбороняти і ніби все втихомирилося.

Свідок пішов до туалету, а вже звідти почув, що бійка продовжилась. Коли вийшов з вбиральні, побачив одного солдата, що оперся на стіну казарми. Офіцера поруч з ним вже не було.

Свідок зайшов до казарми взяв ще двох хлопців та разом хотіли завести солдата до будівлі. Коли підійшли ближче, помітили ніж, що стирчав з грудей солдата та калюжу крові. Відразу ж викликали швидку допомогу та міліцію. Але врятувати життя рядовому не вдалося.

Солдат - родом із села Велимче Ратнівського району. 24-річний боєць уцілів у запеклих боях за Савур-Могилу та Донецьк, єдиний з екіпажу вижив після прямого потрапляння міни в танк, а загинув у рідній роті.

Правоохоронці Володимира-Волинського чекали на офіцера під час посадки на потяг «Львів-Київ», але він обрав інший шлях для втечі. Наступного дня його спіймали в одному із сіл Черкаської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
З княжого Показати IP 20 Листопада 2014 15:56
Яке позорище. А Яцків для чого туди повернувся? Щоб такий бардак продовжувався? Як спиртне потрапила у казарму? Як через КПП пронесли ножа?
З_ Володимира Показати IP 20 Листопада 2014 16:50
Дитина вижила в таких боях і, щоб якесь падло вбило вдома
Боголюбы до З_ Володимира Показати IP 20 Листопада 2014 17:14
Солдат полез в драку с офицером, в мои годы гноили бы в дисбате, борзого шнурка. Если нет дисциплины в армии, то и армии нет.
Зміїнець до Боголюбы Показати IP 20 Листопада 2014 17:26
а чого офіцер поліз з ним бухати в казармі??? треба було з офіцерами пити!!!!
Ватник до Зміїнець Показати IP 23 Листопада 2014 11:34
коментар було видалено
123 Показати IP 20 Листопада 2014 17:08
Сінька лох.......
Охрим Показати IP 20 Листопада 2014 17:55
це наочний приклад вкрай незадовільного морально-психологичного стану у особового складу частини. Добре що 51 бригада буде розформована!
Злата Показати IP 20 Листопада 2014 22:06
Як можна давати зброю в руки мобілізованим, котрі не пройшли медогляд, зокрема елементарну психологічну експертизу? Як можна без абсолютної підготовки відправляти їх в зону АТО, що зламало психологічно цих хлопців остаточно? Маємо те, що маємо. Очевидно, наслідки такого бездарного і бездумного керівництва відчуватимемо ще десятиліттями: солдати вчиняють самогубство, вбивають один одного в казармі... Що далі? "Донецько-луганський синдром"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus