USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Братня» навала. У Луцьку представлять 2 книги про російську агресію в Україні

2 Жовтня 2017 07:00
3 жовтня, о 17.00, у Луцьку відбудеться представлення двох наукових книг: «„Братня“ навала. Війни Росії проти України ХІІ–ХХІ ст.» та «Війна за свідомість. Російські міфи про Україну та її минуле».

Про це повідомили у прес-службі волинської єпархії.

У заході, що проходитиме з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла у Волинській православній богословській академії, візьме участь один із автор цих видань – доктор історичних наук, професор Інституту Української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського НАНУ, професор кафедри історії України Національного універсмтету «Києво-Могилянська Академія» Віктор Брехуненко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2017 15:13
Прочтение книги можно ограничить фамилией автора. Познания в истории Украины от этого только улучшатся.
! до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2017 16:24
Ты можешь не читать вообще ничего. Тебе это не поможет, - мозг заменен на ботэкс.
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2017 18:43
Ну а Вам чтение может помочь научиться вежливости в общении как минимум и пересмотр личностных ценностей (джек-пот в Вашем случае). Попробуйте, должно понравиться. Начните с классики в школьной программе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus