USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Бронзова серія: «Старий Луцьк» на останніх секундах програв другу гру «Кривбасу»

20 Травня 2021 19:54
У другому матчі за бронзу «Старий Луцьк» на виїзді поступився «Кривбасу» на останніх секундах (91:88), дозволивши зрівняти рахунок в серії.

Рахунок у матчі відкрив «Кривбас» – з-за дуги влучив Найко. Ще одну «трьоху» в господарів забив Водолазський, втім лучани швидко оговталися і ситуативно вийшли вперед завдяки двом поспіль дальнім влучанням Унгуряна та Федчука – 7:10. За п‘ять стартових хвилин лучани «накидали» на подвійну перевагу – 7:14. Але за хвилину перевага «Старого Луцька» розтанула, а гості завдяки черговому влучанню Водолазського з периметру навіть вирвалися вперед. До кінця чверті «Кривбас» завдяки частим дальнім влучанням зумів піти у непоганий відрив – 32:19.

У другій чверті криворіжці на так часто влучали здалеку, і лучани зуміли цим скористатися, трішки скоротивши перевагу. Коцько влучив з сиреною з-за дуги, встановивши остаточний рахунок першої половини – 48:41.

На самісінькому початку третьої чверті «Старий Луцьк» завдяки влучанням з-під кільця Швагринського та дальньому Федчука скоротив відставання до -2. В середині чверті той же Федчук знову влучив здалеку, вивівши свою команду вперед – 56:58. Втім перед фінальною чвертю все ж лідирував «Кривбас» – 68:64.

На початку четвертої десятихвилинки з периметру влучив Коцько, а за тим його дію повторив Федчук. Протягом десятихвилинки команди почергово виривалися вперед, не відпускаючи одна одну на велику відстань у рахунку. За 24 секунди до сирени рахунок був 90:88 на користь «Кривбаса» і володіння було у лучан. Проте Прозапас не зумів влучити з-за дуги та вирвати перемогу для «Старого Луцька». Натомість лучани змушені були фолити, і Найко влучивши один з двох штрафних встановив остаточний рахунок – 91:88.

У лучан одразу троє гравців набрали по 17 очок: Владислав Унгурян, Дмитро Швагринський та Едуард Федчук. На один бал менше забив Володимир Коцько.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus