USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

«Старий Луцьк» впевнено обіграв «Кривбас», забезпечивши місце у плей-оф

17 Березня 2024 21:45
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» доволі впевнено обіграв криворізький «Кривбас» у першому для себе матчі завершального баблу Суперліги – 85:66.

«Кривбас» відкрив рахунок у матчі, однак три поспіль влучання Томаса допомогли лучанам вийти вперед. Загалом на старті гри «Старий Луцьк» здійснив ривок 10:2 та відправив криворіжців у тайм-аут. Відразу після цього Кольченко закинув «трьоху», а Дейна та Прозапас, які зʼявилися з лави запасних, збільшили перевагу до +15 – 20:5. Відзначимо, що Дейнадемонстрував непогану гру в нападі, забивши шість очок. Однак до кінця першої чверті криворіжці зуміли скоротити відставання – 25:16.

«Старий Луцьк» вирішив застосувати широку ротацію, тож у пʼятірці на другу чверть серед лідерів був лише капітан Володимир Коцько. Однак лучани демонстрували доволі непогану гру в нападі, зокрема черговий дальній влучив Прозапас, а Марків закинув ендван. Потроху на майданчику почали зʼявлятися лідери, тож лучани не лише повернули перевагу в 15 очок, а й наростив її в екваторі чверті – 36:18. «Старий Луцьк» і надалі продовжив збільшувати різницю, доволі впевнено вигравши першу половину – 50:24.

Лучани домінували і на початку третьої десятихвилинки, збільшивши свою перевагу до +30. Однак криворіжці завдяки Мельніку здійснили ривок 7:0 та скоротили різницю – 56:33. Після третьої десятихвилинки на табло світилося 66:40 на користь «Старого Луцька».

В четвертій десятихвилинці, зважаючи на рахунок, лучани грали доволі розслаблено. На початку чверті дві дальні спроби реалізував Прозапас. За рахунку 77:51 та за 6 хвилин до завершення матчу зазвучав сигнал повітряної тривоги, тож команди пішли в укриття. Після цієї перерви «Старий Луцьк» дозволив «Кривбасу» скоротити відставання, але святкував загальну перемогу – 85:66. Відзначимо, що лучани закріпилися на сьомому місці у турнірній таблиці та забезпечили собі місце у плей-офф, де зіграють з «Рівним».

Сьогодні ж найрезультативнішим у складі луцької команди став Стейсі Томас – 20 очок. Завтра «Старий Луцьк» зіграє з лідером Суперліги «Дінпром».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
До Зелінського Показати IP 19 Березня 2024 11:52
А шо то за така команда Суперліги - "Дінпро" ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus