USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Брудні фонтани у Луцьку: хто винен

16 Липня 2015 13:57
Чого тільки не знайдеш у луцьких фонтанах. Недопалки плавають разом із пачками з-під цигарок. Пір’я, трава і листя теж тут. Вода не просто брудна, а із жовтуватим відтінком. Дно – замулене, а в кутках фонтанів усе затягнуте чимось схожим на ряску.

«Хроніки Любарта» вирішили поцікавитися, коли нарешті фонтани в Луцьку будуть чистими. Адже щороку виникає одна і та ж проблема.

Утриманням фонтанів у місті опікується КП «Луцькводоканал», повідомили у департаменті житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Однак директор КП «Луцькводоканал» Іван Корчук запевняє, що фонтани чисті, а вода там зовсім небрудна.

«Бути такого не може, – каже комунальник. – Ми чистимо їх щотижня, у четвер».



А його колега, головний інженер Сергій Строк, розповідає, що обслуговування фонтанів здійснюють згідно з графіком, який погодили у департаменті ЖКГ.

«Раз на два тижні зливаємо воду і робимо повне очищення», – пояснив він.

Подумалося: хоч би між собою узгодили, коли вони фонтани чистять: чи щотижня, чи один раз на два тижні.

Комунальники розповіли, що кошти на обслуговування є, однак скільки грошей потрібно на послуги, які надає підприємство, та яку суму витратили на чищення фонтанів у травні, уже не пам’ятають.

Щодо відходів, які плавають у воді, Сергій Строк наголосив, що їх виловлюють тоді, коли зливають воду, адже щоденне прибирання фонтанів не передбачене.

«Це сміття не прилетіло з неба, – обурюється Строк. – Його люди повикидали у фонтани. Це свідчить про рівень культури лучан. Треба передбачити не щоденне прибирання, а те, щоб люди туди сміття не кидали».

Коли фонтани знову почистять – невідомо. Хоч, за словами комунальників, гроші на це є і прибиральники також.



Лілія БОНДАР
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 16 Липня 2015 14:02
Дякую Вам, любі лучани, за чисті фонтани! Самі смітимо, самі обурюємося.....
микика до Анонім Показати IP 17 Липня 2015 09:24
то полiшуки вони все мiсто загадили понаiхали тут
ВАСЯ Показати IP 16 Липня 2015 14:03
А його колега, головний інженер Сергій Строк, розповідає, що обслуговування фонтанів здійснюють згідно з графіком, який погодили у департаменті ЖКГ. «Раз на два тижні зливаємо воду і робимо повне очищення», – пояснив він. Подумалося: хоч би між собою узгодили, коли вони фонтани чистять: чи щотижня, чи один раз на два тижні. Комунальники розповіли, що кошти на обслуговування є, однак скільки грошей потрібно на послуги, які надає підприємство, та яку суму витратили на чищення фонтанів у травні, уже не пам’ятають. ПОВНА БРИХНЯ ...ГРОШІ ВКРАЛИ ..
лучаник до ВАСЯ Показати IP 16 Липня 2015 15:35
Дурний ти вася і язик тобі повернувся таке говорити що там красти в бідного слюсаря водоканалу, в таких обємах не крадуть !!!
луцький Показати IP 16 Липня 2015 14:09
Свині!!! І це вони у Єуропу???
мама Показати IP 16 Липня 2015 15:32
За фонтанами - це до Фiлюка( з суду ) вiн он якi у своему селi вибудував, а яких гостей запросив на на день села.Нi чого не змiнилось: пани i раби.
лучанин Показати IP 16 Липня 2015 16:10
чому шановна Лілія Бондар не прийшла на домовлену зустріч у кп луцькводоканал?
ху Показати IP 16 Липня 2015 22:56
коментар було видалено
Ой-ой-оф Показати IP 16 Липня 2015 23:46
А моя дитина кожного разу питає чому не працюють фонтани? І каже що треба зателефонувати дяді меру. Та хіба він почує ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus