USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Британія б'є на сполох через «брудні» гроші, які Росія відмиває в Лондоні

21 Травня 2018 08:15
Російські гроші, заховані в британських активах і відмиваються через фінансові установи Лондона, завдають шкоди зусиллям британського уряду, що протистоїть агресивній політиці Москви

Про це йдеться в доповіді комітету із закордонних справ парламенту Британії, передає Depo.ua з посиланням на Reuters.

На думку парламентарів, гроші з Росії підривають критику британської влади на адресу Кремля.

"Масштаб збитку, якого можуть завдати ці брудні гроші зовнішньополітичним інтересам Британії, затьмарює вигоду від російських транзакцій в Лондоні", - йдеться в доповіді.

Парламентарі запропонували уряду разом з міжнародними союзниками ускладнити випуск Росією суверенних облігацій, які наразі не є об'єктом санкцій.

Як зазначає агентство, раніше Національне кримінальне агентство країни підрахувало, що щорічно в Британії відмиваються сотні мільярдів фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, Велика Британія зобов'язала свої заморські території, серед яких Кайманові острови та Британські Віргінські острови, розкрити імена власників зареєстрованих там активів до кінця 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus