USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Британський штам коронавірусу «тероризує» Україну: в реанімаціях – молодь, – МОЗ

30 Березня 2021 11:35
Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що британський штам коронавірусу «тероризує» Україну.

Про це він повідомив під час онлайн-брифінгу, пише УНІАН.

«Внаслідок мутації вірусу та появи нових його небезпечних штамів, в тому числі і «британського», який сьогодні фактично тероризує нашу країну, на передній план виходить необхідність постковідної реабілітації», – заявив Степанов.

За словами міністра, британський штам коронавірусу більш заразний, більш «молодий», з високим відсотком ускладнень та тяжкою клінічною картиною. «Він вкладає в реанімацію навіть молодих людей без супутніх захворювань», – додав Степанов.

Водночас, за словами міністра, українські лікарі навчились боротися навіть проти цього штаму.

Нагадаємо, за минулу добу COVID-19 діагностували 10 533 мешканцям країни, 286 інфікованих померли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Богдан Сташинський Показати IP 30 Березня 2021 12:08
Треба негайно закрити у Луцьку усі інститути та ПТУ - перевести на дистанційну форму, учнів відправити по селах звідки вони приїхали. Сесію провести у червні у стисли терміни і знову відправити учнів по селах. Побачите - епідемситуація прийде в норму, припиняться бійки у нічних клубах і наркотрафік. Не будуть розмальовувати розумні зупинки і нищити лавки парках міста, ламати урни для сміття. Слава Україні !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus