USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Будівельна компанія судиться з Луцькою міськрадою через відмову в оренді землі

2 Квітня 2021 17:07
Приватне підприємство «Луцька будівельна компанія» судиться із Луцькою міською радою через відмову в оренді земельної ділянки. З 2012 року компанії надали землю в оренду для будівництва торгово-офісних приміщень.

Однак з часом, коли закінчився договір і потрібно було підписувати новий, мерія їм відмовила. В управлінні земельних ресурсів кажуть, що підприємство використовувало цю ділянку не за призначенням, повідомляє телеканал «Аверс».

«Був у них договір оренди на п’ять років. Його продовжували ще на рік до 2018-го. У подальшому виник спір між міською радою та будівельною компанією щодо продовження цього договору оренди, – каже начальник управління земельних ресурсів Луцької міської ради Сергій Шабала. – Протягом періоду оренди земельної ділянки «Луцька будівельна компанія» не здійснювала будь-яких робіт, хоча дозвіл на виконання будівельних робіт мала ще в 2012 році».
На ділянці видно паспорт будівництва, проєкту. На картах направду бачимо, що замість будівництва тут була парковка. На ділянці є фундамент, однак це не вони будували, а попередні орендарі, які орендували землю ще у 2007 році. Наразі уже не перший раз будівельна компанія звертається до суду.

Раніше Волинський окружний адміністративний суд ухвалив рішення, аби Луцька міська рада повторно розглянула заяву компанії.

Згодом комісія розглянула звернення і компанії відмовили через низку перелічених вище причин. Однак уже зараз повторно справу слухає Господарський суд Волинської області.

«Луцька будівельна компанія» просить, аби мерія повторно розглянула їхню заяву.

Наразі суд закрив підготовче засідання та призначив розгляд справи по суті, який відбудеться згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Зачем вот это всё? Показати IP 2 Квітня 2021 18:49
Посадіть деревця, лавочки, стежки - користі більше буде
Угу ... до Зачем вот это всё? Показати IP 3 Квітня 2021 10:59
Деревця і лавочки? Що б тобі було більше місць де бухати, а малолітнім уб*юдкам колотись?
Andrij Показати IP 4 Квітня 2021 10:41
«Засрём всё - где красиво !!!» -девиз нашей молодёжи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus