USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Будівництво магістралі Київ-Ковель-Ягодин – вкрай незадовільне

10 Липня 2009 15:09
Учора, 9 липня, на Волині перебував голова Державної служби автомобільних доріг України Вадим Гуржос, який разом із заступником голови обласної державної адміністрації Василем Дмитруком розглянув питання щодо виконання Плану будівництва та реконструкції автомобільних доріг за 6 місяців 2009 року Службою автомобільних доріг області. Про це повідомляють «Волинські Новини»
 
За повідомленням головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ОДА, обговорено питання будівництва автомобільної дороги державного значення Устилуг-Луцьк-Рівне та прийнято рішення зробити перерахунок кошторису, щоб профінансувати завершення її будівництва по місту Устилуг.
 
Також увагу було приділено й питанню будівництва і реконструкції автомобільної дороги державного значення Київ – Ковель – Ягодин.
 
Вадим Гуржос відзначив вкрай незадовільний стан робіт щодо будівництва цієї магістралі, генеральними підрядниками яких є ДП «Автобан Україна» та «Рембуд-Плюс». Зокрема не виконані заплановані об’єми робіт у 2008 році, та й не проводяться вони і зараз.
 
Службі автомобільних доріг Волинської області доручено надати угоди із підрядниками для їх розірвання. Також досягнуто домовленості щодо виконавців цих об’єктів серед підприємств дорожнього комплексу Волині.
 
Окрім того, 14 липня планується повторно обговорити ці питання на нараді у Державній службі автомобільних доріг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонімр Показати IP 10 Липня 2009 13:39
дешевше випускати автомобілі марки УАЗ, ніж ремонтувати кожен рік дороги :))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus