USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Будьте ви прокляті»: Кучма відреагував на вторгнення РФ в Україну

10 Березня 2022 19:59
Другий президент Леонід Кучма у своїй заяві засудив вторгнення Росії в Україну та наголосив, що вірить у перемогу Збройних сил України.

Текст заяви оприлюднила прессекретарка політика Дарка Оліфер.

«Українці! Рідні мої! Ми різного віку та статі, ми різної крові та віри, та усім нам сьогодні одне ім’я – Українці. І я гордий бути з вами одного імені», – звернувся Леонід Кучма.

Він зазначив, що за все своє довге життя ніколи не відчував стільки гордості, болю та гніву, як за ці дні.

«Хоча інколи здається, що і наша земля, і наші серця палають у вогні вже не 15-й день, а цілу вічність. Що вже цілу вічність росіяни бомблять Харків і Чернігів, Суми та Київ, Житомир та Миколаїв. Що вже цілу вічність за наказом Путіна вбивають українських дітей та породіль. Що вже цілу вічність триває звіряча облога Маріуполя. Що вже цілу вічність мешканці Ірпеня, Бучі, Ворзеля ховаються у підвалах від обстрілів російських нацистів. Що вже цілу вічність весь світ бачить надлюдську мужність наших воїнів, самовідданість наших волонтерів, стійкість та згуртованість мирних громадян», – йдеться у повідомленні Кучми.

Колишній президент також додав, що лишається вдома, в Україні.

«Всі ми на рідній землі, іншої немає. І боронити її ми будемо до самої перемоги всі разом. Без поділу на партійні колони, без особистих інтересів та старих чвар.

Україна – не Росія. І ніколи не стане Росією. Не дочекаються. Ми вже перемагаємо. І цього не зупинити. А на адресу РФ скажу лише, що приєднуюсь до слів моїх співвітчизників, які в один голос кажуть: «Будьте ви прокляті». Слава Україні! Слава Українцям!» – підкреслив другий президент України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 10 Березня 2022 21:43
Треба було бути нормальним президентом у свій час,думати про народ, державу,економіку, а зараз краще хай не вилазить
скептик до Анонім Показати IP 10 Березня 2022 23:40
ядерну зброю знищив, армію занедбав, рашистських кротів у владі аж кишіло, політикою двохвекторності загнав економіку в тупик, тепер когось проклинає
Виборець Показати IP 10 Березня 2022 22:05
проснувся...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus