USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Будується на місці скотомогильника і знущається з сусідів, бо - друг мера

24 Червня 2015 11:36
Приватне будівництво на вулиці Надозерна в Луцьку призвело до незручностей мешканців навколишніх будинків. Забудовник, який викупив 3 прилеглі ділянки, порушив усі мислимі й немислимі правила й норми, внаслідок чого каналізаційний колектор мікрорайону постійно виходить з ладу. А високовольтні лінії він збирається перенести на ділянку, де розташовані газопроводи.

По це стало відомо під час чергової 75 сесії міської ради сьогодні, 24 червня.

Депутат міської ради, член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук у своєму запиті повідомив, що мешканці будинків №№ 57 та 59 на вулиці Кічкарівська та 24, 24а на Чернишевського повідомили про порушення, вчинені власником трьох ділянок на вулиці Надозерна. Будівництво приватного особняка призвело до того, що всі прилеглі будинки мають аварійну каналізацію, оскільки під час будівництва були вчинені значні порушення.

Зі слів депутата, забудовник Микола Одноралець почав будівництво без погодження з сусідами. Саме будівництво розпочато на місці колишнього ветеринарного скотомогильника. А на ділянці зробили насип, що на декілька метрів вище рівня прилеглих будинків. І що суттєвіше: на 6-7 метрів вищий за рівень каналізаційного колектора. Через це колектор вже неодноразово виходив з ладу, чим спричиняє незручності мешканцям.

Крім того, йдеться в запиті депутата, забудовник планує перенести електроопори високовольтних ліній на ділянку, де розташовані газопроводи та каналізаційні труби. Будівництво на місці колишнього скотомогильника ветеринарної лікарні за адресою вулиця Надозерна, 8, 9 та 10 з сусідами ніхто не погоджував.

Відтак, депутат просив перевірити законність і відповідність нормативним документам цього приватного будівництва і вжити заходів для недопущення подальшого порушення прав та інтересів мешканців будинків, які проживають поруч.

Однак, цей запит депутати не підтримали. Ймовірно, визначальним у цьому питанні виявилося те, що, як стало відомо з достовірних джерел, Микола Одноралець та Луцький міський голова Микола Романюк – добрі друзі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
микита Показати IP 24 Червня 2015 11:42
правельно робить йому треба я за нормальний мужик ще б вісім ділянок викупив і в нашому місті трущоби позникають
Анонім Показати IP 24 Червня 2015 11:55
Та його прибити мало,який начхав на всіх людей,бо він кум чи сватРоманюка.Пора вже самим зупи няти самовладців,тожді будуть боятися
БУВАЛИЙ до Анонім Показати IP 24 Червня 2015 12:05
ХТО ПЕРЕВІРЯВ ДЕ ЗЕМІНСПЕКІЯ З ДАБІ
Не до Анонім Показати IP 24 Червня 2015 12:07
повс*райтесь від заздрощів.
Дивно Показати IP 24 Червня 2015 12:36
Депутати не підтримали,а винен знову Романюк.А може всеж таки - депутати?
Вася до Дивно Показати IP 24 Червня 2015 12:54
Дави рагатого сепаратиста!
Анонім Показати IP 25 Червня 2015 19:07
Пуститипівника червого однорогому. І крапка. Стане в стіло бик і буде жувати січку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus