USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Будинок дитини у Луцьку та спортшкола перейшли на баланс Волиньради

25 Листопада 2017 19:29
Волинська облрада прийняла на баланс громади майно спеціалізованого будинку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки. Також облрада погодила прийняти від Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України майновий комплекс Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи з видів боротьби у Луцьку.

Відповідні проекти рішень ухвалили під час засідання чергової 16-ї сесії Волинської обласної ради 23 листопада.

Приймаючи у власність громади будинок дитини, депутати зауважили, що це дасть облраді більше можливостей для реконструкції та розвитку навчально-оздоровчого закладу.

Відповідно до проекту рішення, обласна рада прийняла з комунальної власності міста Луцька у спільну власність територіальних області будівлі, що раніше орендувала. А це будівля площею 1581,5 кв. м., фінський будинок площею 102,0 кв. м., альтанка, погріб, два металеві гаражі та земельна ділянку площею 0,645 га.

Волинський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки знаходиться у Луцьку на вулиці Короленка, 1. Про його передачу облрада ще просила в 2015 році, втім, тоді прохання проігнорували.

Нині контроль за передачею будинку поклали на заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова.

Щодо Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи з видів боротьби, то її прийняли цілим майновим комплексом загальною площею 363,2 кв. м. разом із земельною ділянкою (0,2187 га), що теж перебуває у державній власності.

Також своїм рішенням депутати обласної ради встановили, що майно спортшколи використовуватиметься виключно за цільовим призначенням та не буде відчужено у приватну власність.

Розташована Волинська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з видів боротьби у Луцьку на вулиці Потебні, 45-а.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus