USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Держсанепідслужба «відтяла» майно у Волинської облради

7 Квітня 2016 11:06
Поліцію та прокуратуру просять дослідити, як Держсанепідслужба оформила частину нерухомості, яка є спільною власністю громади області.

Про це стало відомо під час позачергового засідання четвертої сесії обласної ради сьогодні, 7 квітня.

Так, голова фракції «УКРОП», депутат обласної ради Вячеслав Рубльов у своєму запиті повідомив, що у спільній власності громади Волині є майновий комплекс у Луцьку по проспекту Волі, 55. Це приміщення перебуває на балансі Держсанепідслужби, яка ліквідується. У березні стало відомо, що речові права на це майно дивним чином були перереєстровані.

Тож він звернувся до прокурора області Дмитра Чепіжака та виконувача обов’язків начальника ГУ Нацполіції в області Петра Шпиги, аби правоохоронці вивчили цей факт і дали правову оцінку діям Держсанепідслужби.

Крім того, депутат Сергій Слабенко звернувся до голови облради, аби він доручив працівникам апарату підготувати позов до суду на дії Держсанепідслужби області, аби повернути майно у власність територіальної громади.

Депутати запити колег підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus