USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Бумбокс» презентував трек «Голий король»

1 Серпня 2017 15:24
Гурт «Бумбокс» представив трек «Голий Король». Це другий сингл з однойменного міні-альбому, інформує Gazeta.ua.

В березні Бумбокс випустили пісню і відео «Колишня». До EP увійшло шість пісень: «Колишня», «Голий Король», «Болельщик», «Сталеві квіти», «Вечір в Ріо» - пісня, записана разом з O.Torvald, і акустична версія пісні «Люди» як бонус-трек.

«Голий Король» – пісня, над якою я працював півроку, незважаючи на те, що пісні з останніх двох EP писалися легко. Для «Короля» мені складно було підібрати правильні слова, завершити її композиційно. У пісні, як і у платівки, простий посил - все ми королі, і всі ми - голі. Не треба шукати месію, ніхто за нас не вирішить наші проблеми, подолати їх можна лише разом. Перші чернетки пісні з'явилися років зо два тому. Мене наштовхнуло на її створення багато стилістично схожих між собою пісень початку ХХ століття, коли блюз тільки зароджувався», - говорить Андрій Хливнюк про нову пісню.

Автор тексту – Андрій Хливнюк, музика – Андрій Хливнюк, Павло Литвиненко.

Реліз міні-альбому «Голий Король» відбудеться у серпні 2017 року. EP буде доступний на компакт-дисках, касетах, вінілі та у цифровому форматі.

6 жовтня у рамках концертного туру «Голий Король» гурт Бумбокс виступить у Луцьку. Концерт відбудеться о 19:00 у Волинському облмуздрамтеатрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus