USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Бумбокс у Луцькому замку відмовився віддавати гроші за квитки та розірвав фанатів на «дрантя». Фоторепортаж

7 Червня 2021 09:14
«На сцені українська банда Бумбокс з міста-героя Київ». Лучани ще минулого року очікували почути ці традиційні слова на початку концерту та побачити один з найкрутіших українських гуртів, але «корона» внесла свої корективи і лише вчора вони змогли наживо почути свої улюблені треки.

Для топового гурту – топова локація. Лідер «бумбоксів» Андрій Хливнюк неодноразово протягом концерту хвалив місце проведення концерту – Замок Любарта. Фронтмен одразу ж пожартував, що навіть попри дощ, гроші за квитки вони не повернуть, але наголосив, що сьогодні можна відриватися на повну.
Вже з першої пісні – «Твій на 100» – гурт дав жару, а під «Сталеві квіти» фанати піднялися зі своїх місць та відривалися до кінця концерту.

Андрій Хливнюк багато жартував та спілкувався з публікою. Коли йому кинули на сцену солодощі, він сказав, що ніколи не можна їсти те, що дають фанати, але Валік з’їсть, маючи на увазі свого колегу.
«Ну ладно я цим гроші заробляю, але чому ви так любите постраждати?» – жартома запитав у фанатів фронтмен після треку «Ангела». Натомість, зігравши «Болєльщик», Хливнюк сказав: «Це була одна з двох наших щасливих пісень (ще одна пісня – «Голий король», – О.З.), а далі – як ви любите».
Фанати то відривалися під один з найважчих треків Бумбоксу «Тримай мене», який був записаний з The Gitas, то переносилися в атмосферу меланхолії під новий трек гурту «Жаль». З цього й розпочався блок пісень, які «так люблять фанати»:«Бумбокси» зіграли «Мій номер» і «Плющ», написаний на слова Лесі Українки (ці дві свої роботи гурт об’єднав у один відеокліп), прозвучали у Замку Любарта і «Наодинці», «Колишня», «Квіти у волоссі».
А після чи не найвідоміших свої треків «Люди» та «Вахтерам» команда виконала кавер на пісню легендарного Кузьми «Спи собі сама».

«Останнім часом ми мало приїздимо до Луцька, але обов’язково виправимо це», – пообіцяв лучанам Андрій Хливнюк та разом з гуртом покинув сцену, але ненадовго, бо своїми вигуками на біс фанати змусили повернутися «Бумбокс» на сцену.
«ДШ» став останнім треком концерту в Замку Любарта. «Дякуємо, Луцьк! Любарт Гедимінович вами би пишався», – написали музиканти у себе в Фейсбуці, подякувавши лучанам за фантастичний вечір.

Організатори заходу – Івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency» та SIVAK.Concert agency.
Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вася Показати IP 7 Червня 2021 11:25
І кому цікаве це ниття...
Пілот до Вася Показати IP 7 Червня 2021 13:33
Тим, хто прийшов на концерт!.. Сам то що слухаєш?
valdis peish до Пілот Показати IP 7 Червня 2021 14:03
думаю не попсу
123 Показати IP 7 Червня 2021 20:32
Приємно здивований, що було стільки чоловіків на виступі. Все такі Бумбокс - це гурт для тінейджерок. Молодці хлопці
Zvarych Показати IP 7 Червня 2021 21:15
Хоч я прихильник тяжу старої школи, але на них сходив би - заради живого звуку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus