USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Били яйця об голову до струсу: підлітки заманили та жорстоко принизили ровесницю. Відео

7 Червня 2021 23:10
У Києві підлітки побили та принизили 12-річну дівчинку, а відео знущань виклали в соціальні мережі.

Про це повідомила мати дівчинки на своїй сторінці у Facebook, передає УНІАН.

За словами жінки, у вівторок, 25 травня, її 12-річна донька Катя поїхала гуляти зі «знайомими» на Поштову площу.

«Там близько 15:30-15:45 її «знайомі» вирішили влаштувати так званий «злив» і розбити сирі яйця об її голову, ображаючи та принижуючи публічно. Її 7 разів вдарили по голові та, на щастя, вона змогла дістатися додому і лягти спати», – написала мама.

Згодом старший брат дівчинки надіслав матері відео, що почали поширюватися в соціальних мережах. На них підлітки хваляться публічним булінгом і нападом.

Увага! Відео містить нецензурну лексику!
«Як виявилося, шестеро підлітків домовилися заздалегідь, купили яйця, покликали Катю гуляти. Коли вони зустрілися, то відібрали телефон, почали принижувати і напали, паралельно знімаючи все на свої телефони. Відео закинули згодом у канали Telegram та Instagram», – розповіла жінка.

За її словами, у дівчинки зафіксована закрита черепно-мозкова травма і струс мозку. 27 травня родина подала заяву до Подільського районного управління поліції.

Крім того, мама каже, що Катя продовжує отримувати погрози.

Читати також: «Булерами стають недолюблені діти», – психологиня з Луцька розповіла про наслідки булінгу та мобінгу

«Зараз з Катею працює психолог і вона відновлюється в домашньому режимі. На історії з яйцями все не закінчилося. Каті продовжують надходити погрози, а в листуванні між підлітками ми бачимо бажання продовжити булінг і загрози здоров’ю Каті. Чого я хочу? Хочу безпеки для своєї доньки. Я хочу справедливості у правовому полі, публічних вибачень від кожного учасника, навіть тих, хто просто дивився, а також моральної компенсації. Також я хочу, щоб поліція зробила свою роботу в цій справі належним чином і забезпечила невідворотність покарання для всіх винних», – написала мама.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Просто Показати IP 8 Червня 2021 04:36
І абсолютно нічого їм за це не буде.
Жанін до Просто Показати IP 8 Червня 2021 10:14
125 ч1
Що робиться Показати IP 8 Червня 2021 06:47
Малолітні вир.дки. Покарати по повній програмі і батьків, і цю свин.ту, щоб іншим не хотілося так робити.
Звісно Показати IP 8 Червня 2021 10:45
що їм за це НІЧОГО НЕ БУДЕ(( абсолютно нічого. Вже ж не одна така історія в Україні закінчилась нічим. Треба негайно повернути колонії для неповнолітніх злочинців і упаковувати отакий непотріб туди по повній програмі без всяких соплів гуманних. І по менше слухати всяких "психологінь"- "булерами стають не любимі..."Такими стають розбалувані трутні, невиховані, бо батькам лінь, впевнені в своїй безкарності. Бо зараз робити щось елементарне, навіть себе обслуговувати - насилля на діточкою і експлуатація, вчитись - вчитель повинен на шпагат сісти і лезгінку станцювати, щоб діточку зацікавити, сварити - психологічне насилля, по с..аці дати - взагалі злочин , що тягне на пожиттєве, і здорові фізично лобуряки, якогось фіга до певного віку неосудні, щоб не вчверили(( Далі буде ще веселіше.
Анонім до Звісно Показати IP 8 Червня 2021 23:37
І вони в майбутньому будуть плодитись і можливо навіть виховувати дітей...вставати нам в транспорті,хтось з них стане хірургом,а хтось ще якоюсь посадовою особою...наше майбутнє.
Анонім до Анонім Показати IP 9 Червня 2021 14:39
Та так!(( з рівнем розвитку примата( еволюція схоже зупинилась) якраз ставати хірургом! Посадовою особою ще куди не йшло, бо враження , що здебільшого їх саме з таких і відбирають.
Куні Показати IP 9 Червня 2021 17:08
Доця також не цяця, хрест у вусі носить не з великого розуму...
Внук Показати IP 9 Червня 2021 17:11
Мені 28 років зараз і ми теж добре чудили в такому віці, але тут я бачу просто біосміття. Нічого толкового з них вже не буде. Жаль, що тим особам з чоловічими ознаками ніхто не розбив їб...ло. Але надіюсь це скоро поправлять.
лінивець Показати IP 9 Червня 2021 18:35
в 2005 році навчався в ПТУ тоді мобілки з камерами саме в моді появлялись-побиття на камеру було нормальною справою,викладачі закривали на це очі
Всім Показати IP 9 Червня 2021 22:37
«Булерами стають недолюблені діти" - не недолюблені, а недороблені !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus