USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Били та погрожували вбити: на Волині пограбували будинок на 1,5 млн

13 Грудня 2019 21:21
На Волині троє чоловіків, проникнувши у будинок, погрожували його власниці вбивством та в підсумку викрали з сейфа грошей та ювелірних прикрас на загальну суму майже 1,5 мільйона гривень. Один з грабіжників суд присудив тринадцять років позбавлення волі.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 23 березня 2017 року обвинувачений, який є громадянином Грузії, діючи за попередньою змовою з двома іншими особами, матеріали відносно яких виділені в окремі провадження, проникли у будинок, де вчинили напад на власницю, погрожуючи вбивством та приставляючи ніж до шиї, також їй нанесли близько 10 ударів в голову і зв’язали.

Поки один з чоловіків тримав власницю будинку, двоє інших вчинили напад на іншу потерпілу, погрожуючи вивезти її в безлюдне місце та завдаючи удари по голові.

Потому злочинці зняли зі стіни картину та виявили сейф, виламавши його зі стіни, вони пошкодили одну з його стінок. Таким чином, вони заволоділи грошима, зокрема валютою, а також золотими прикрасами та документами до транспортних засобів. Загальна сума викраденого склала 1 мільйон 483 тисячі 728 гривень.

Після цього грабіжники замкнули потерпілих, наказавши нікому не дзвонити, та покинули будинок.

Зазначимо, що обвинуваченого затримали у Харківській області, виявивши у нього пістолет, на який той не мав дозволу.

Обвинувачений свою вину в незаконному носінні зброї визнав, однак зазначив, що про розбій в будинку чує вперше та не має до цього відношення.

Незважаючи на це, його вина була зібрана в ході досудового розслідування доказами, зокрема показами потерпілої, яка опізнала злочинця. Відзначила, що пограбоване майно заробляла протягом чотирнадцяти років в Італії, також у сейфі були речі, які належали її сестрі та матері.

Суд визнав одного зі злочинців винним та призначив покарання у виді тринадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Махно Показати IP 13 Грудня 2019 22:54
А двом іншим що з ним грабували премії виписали тільки одному 13 р.дали?
я Показати IP 13 Грудня 2019 23:07
обвинувачений, який є громадянином Грузії,
До махно Показати IP 14 Грудня 2019 00:10
А двом нічого не дали бо вони в розшуку. Тому що суд відпустив їх під домашній арешт у звязку із поганим станом здоровя , після чого вони втекли!!!!
Бульдозер Показати IP 14 Грудня 2019 00:58
Хто зна яки були кошти у будинку
Нострадамус Показати IP 15 Грудня 2019 10:05
90-тiповертаються...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus