USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Битва за гребінці: у Ла-Манші побилися французькі та британські рибалки

29 Серпня 2018 23:22
У протоці Ла-Манш трапились сутички між французькими та британськими рибалками через кордони промислу морських гребінців, передає Новое время.

Як повідомляє ВВС, 40 нормандських риболовецьких суден оточили британські кораблі, намагаючись перешкодити промислу молюсків.

Французи кидали димові шашки і каміння, а також вигукували образи на адресу британців, деякі французькі суда пішли на таран. У резльтаті було пошкоджено декілька суден.

Французькі моряки обмежені в лові гребінців термінами від 1 жовтня до 15 травня. При цьому обмеження не стосуються їхніх британських колег. Французи наполягають, щоб вони дотримувалися промислового кордону під час їхнього простою.

Протистояння між моряками триває не перший рік. Раніше їм вдавалося укладати угоди, проте цього року цього не сталося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хехъ Показати IP 30 Серпня 2018 07:03
англичане и французы - братья на век!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus