USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бютівці кажуть, що екзит-поли – це казка для Януковича

7 Лютого 2010 21:16
У волинських передвиборчих штабах Юлії Тимошенко та Партії регіонів «ВН» прокоментували результати екзит-полів.
Голова Волинського штабу кандидата на посаду Президента Юлії Тимошенко Анатолій Грицюк прогнозує, що Тимошенко на Волині набрала близько 87% голосів виборців. За Віктора Януковича проголосувало близько 10% волинян, проти всіх – близько 3%, - розповів Грицюк.
«Ми не коментуємо екзит-поли. Тому що ми вважаємо що це казка для Януковича. Ми переконані, що Юлія Тимошенко у підсумку набере більше ніж Янукович  - приблизно на 4% по Україні», - сказав Анатолій Грицюк.
«Я не сумнівався в перемозі нашого кандидата. Дуже задоволений», - сказав голова Луцької міської організації Партії регіонів Іван Смоленг.
Головний луцький регіонал прогнозує, що у Луцьку за Віктора Януковича проголосували удвічі більше людей, ніж у першому турі. «Було 9, очікуємо 16 тисяч», - сказав Іван Смоленг.
Нагадаємо, що у першому турі за Віктора Януковича у Луцьку проголосувало 9 566 виборців, за Юлію Тимошенко – 55 316 лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus