USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чарівна паличка до дня народження світової зірки. Фоторепортаж

27 Липня 2019 22:23
31 липня відзначає свій день народження одна із найпопулярніших письменниць сучасності – Джоан Роулінг. Так сталося, що на цей день припадають й іменини її літературного «сина» – Гаррі Поттера. Тож фани серії з усього світу готуються відзначати подвійне свято.

Пам'ятаючи, що ця подія, насамперед, літературна, луцька книгарня «Є» спільно з відомою художницею Іриною Сардак-Бондарук організували тематичний майстер-клас. До обрання його теми підійшли креативно і вирішили навчити усіх створювати власні чарівні палички! І, справді, чи був серед тих, хто поринав у пригоди Гаррі Поттера хоч хтось, хто б на мить не захотів володіти цим могутнім артефактом? Сьогодні ж, 27 липня, і дорослі, і діти отримали таку можливість.

На початку зустрічі майстриня розповіла усім про наймогутніші чарівні палички поттеріани. А далі показала ті, які виготовила власними руками – магічну зброю Албуса Дамблдора та найвідомішу – самого Поттера. До речі, саме її і відтворювали (у різних варіаціях) більшість гостей.

Затим, присутні вибрали заготовку – дерев'яну основу, яку оздоблювали різноманітними «магічними» прикрасами (бісером, намистинами, шпагатом, ланцюжками, камінцями тощо) за допомогою клею. Майже готову чарівну паличку можна було розмалювати акриловими фарбами, глітерним клеєм, залакувати. Ірина Сардак-Бондарук разом зі своїм асистентом – Андрієм Бондаруком допомагали дітям і дорослим – підказували нюанси роботи з матеріалами, давали поради з колористики та оздоблення. Робота проходила весело та творчо, адже кожен намагався проявити фантазію та наділити свій виріб особливими рисами. Що там казати – навіть сама господиня крамниці – Катерина Рубан не втрималася і взялася створювати власну магічну зброю.

Яскравим завершенням майстер-класу стало спільне чаклування. Здавалося ще трохи – і від дій чарівних паличок, створених власними руками, усі перенесуться у фантастичний світ Гаррі Поттера.

Фото: Олександр ДУРМАНЕНКО


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus