USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Чарівний різдвяний концерт: у луцькому драмтеатрі виступила «Піккардійська терція». Фото

16 Грудня 2023 13:29
Учора, 15 грудня, у Волинському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка в Луцьку виступив колектив «Піккардійська терція». Майстри а-капела створили справжню передноворічну атмосферу та разом з лучанами і гостями міста співали різдвяних пісень.

Організували концерт Clever Production.

До команди вокальної формації «Піккардійська Терція» входять Володимир Якимець, Ярослав Нудик, Андрій Капраль, Роман Турянин, Андрій Шавала та Богдан Богач. Поєднання їхніх голосів не потребує додатково жодних інструментів, це справжня вокальна майстерність, яку треба відчути.

Виступ розпочався із спільного виконання колядки «Добрий вечір тобі», яку підхопив увесь зал.
«Насамперед приємно привітати у цій залі наших захисників цілісної України. Щиро дякуємо вам за те, що бороните нашу землю, за всю вашу відвагу, вашу силу. Ми поважаємо вас і дуже вдячні. Низький вам уклін! І, звичайно, хочеться також подякувати усім, хто став частиною того великого українського війська. Кожен допомагає чим може, щоб ми перемогли. Тільки коли ми будемо разом, єдиним військом, однією країною – ми неодмінно переможемо», – звернулися з вітальними словами учасники колективу.
Читати ще: «Ці вуса звели з розуму не одну Марину». У Луцьку на підтримку ЗСУ виступив Павло Зібров. Фоторепортаж

До особливої різдвяної програми виконавців увійшли й авторські колядки. Окрім того, прозвучали відомі пісні «Старенький трамвай», «Жовті стрічки», «Йде українське військо» та інші. Не забули хлопці і про виконання української народної пісні «Ой, у вишневому саду» в сучасній інтерпретації.
Традиційно, концерти «Піккардійської терції» мають благодійну мету. На кожному такому заході учасники команди збирають кошти для ЗСУ.
«Усі наші концерти, всі музиканти, які працюють разом, – всі стараємося зробити все для того, щоб підтримати наше військо. Вже придбали і швидку допомогу, і автомобіль, а зараз знову збираємо кошти на швидку допомогу для того, щоб вивозити і лікувати наших героїв. Тому доєднуйтеся, адже кожна пожертва, навіть найменша, буде допомогою”, – звернулися хлопці зі сцени.
Майстри вокалу не втомлювалися дякувати та вклонятися щоразу, коли чули гучні овації. А на завершення виконавці разом з глядачами заспівали композицію «Ой, у лузі червона калина».

Христина КРОТ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus