USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Час вільних людей настав: рок-гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» презентував у Луцьку новий альбом. Фото

16 Лютого 2022 10:10
Два концерти музичного колективу «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», які організувала Івент-агенція «Tikhonov Agency», відбулися у рамках всеукраїнського туру, який охопить сто міст нашої країни. Його феєричний фінал – виступ на НСК «Олімпійський» – заплановано на 24 серпня 2022 року.

«Добрий вечір, Луцьк! Привіт! Концерти роблять артисти разом з тими людьми, які прийшли до них. Дякую, що ви тут сьогодні, – привітався фронтмен гурту Сергій Танчинець з глядачами. – Друзі, ми привезли до вас новий альбом, який називається «Вільні люди». І сьогодні з величезним задоволенням презентуємо його в прекрасному місті Луцьку. Ми, звісно, зіграємо не тільки нові пісні. Ми зіграємо усі ті «Листопади» і «Тону», на які ви і прийшли сьогодні».
Музична програма виступів і була саме такою: зі сцени лунали улюблені композиції та пісні з нового – шостого студійного альбому рок-гурту «Вільні люди».
Розпочався виступ з хіта «Буду з тобою», слідом звучала нова пісня – «Забрала ніч», яку Сергій Танчинець назвав чи не найсильнішою у альбомі. Ніжна романтична композиція, як відчувалося за реакцією глядачів, також їм дуже сподобалася. Зрештою, це можна сказати про усі нові пісні, що лунали цього вечора зі сцени.
Кілька слів Сергій Танчинець сказав і про флагмана альбому – пісню, яка дала йому назву: «Вільні люди».

«В неї закладено сильні символи. І вона про важливі для нас події, важливих для нас людей. Особливо у ситуації, в якій ми перебуваємо. Вісім років російсько-української війни, пророкування великого масштабного наступу. Нам потрібно пам’ятати про те, що величезна кількість людей стоїть зі зброєю в руках і робить все можливе, усе від них залежне для того, щоб у нас все було добре. Щоб країна була збережена, щоб незалежність і державність не були втрачені. Ми мусимо дякувати людям-символам. Військовим – у першу чергу», – підкреслив він.
Власне, патріотична зарядженість та запал фронтмена гурту відчувалися увесь час. Особливої концентрації вони досягли під час виконання пісні «Героям», також написаної для українських військових – сучасних героїв. Другий куплет композиції – білоруською мовою, аби підтримати наших сусідів у їхній невдалій революції, яка мала би покласти край впливу новітньої російської імперії на Білорусь.
Однак зі сцени звучали не лише пісні, навіяні сумними подіями сучасної історії України. Кілька нових композицій захопили грайливим настроєм та відчутним подихом літа. Це – «Липень» та «ЛітоКамон». Особливою ніжністю вразила й пісня «Малий», як відзначив Сергій Танчинець, одна з його улюблених: «Про діточок – від батьків».
Після «обов’язкового треклиста», як пожартував фронтмен, рокери на біс ще раз зіграли хітові композиції «Буду з тобою» та «Зорі запалали». А виступ завершила пісня «Моя країна». Глядачі стоячи підтримали музикантів, адже ще ніколи слова з неї «Знайте, «брати», нас вже не зламати!» не були такими актуальними, як сьогодні.

Олександр ДУРМАНЕНКО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пенсіонер Показати IP 16 Лютого 2022 13:13
Не на часі концерти здорових чоловіків, йдіть в армію, тероборону чи поїдьте з концертом туди, де ви більше потрібні,в Луцьку й так весело.
Пенсіонер Показати IP 16 Лютого 2022 13:18
банаять банять за правду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus