USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щиро, душевно, патріотично: рок-гурт Беz Обмежень відіграв у Луцьку два концерти

1 Квітня 2021 09:13
Популярний український гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ 31 березня завітав до Луцька з програмою «Краще» й потішив спраглу за концертами публіку своїми найвідомішими хітами.

Найромантичніші рокери української сцени відіграли два концерти поспіль у РЦ «Промінь» з дотриманням карантинних вимог. Дійство організувала Івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency».

Цього вечора музиканти, які й самі неабияк скучили за живими виступами, представили лучанам найпопулярніші пісні за 20 років існування гурту.

Як розповів фронтмен БЕZ ОБМЕЖЕНЬ Сергій Танчинець, концерти у Луцьку були під загрозою: і через його недугу та тривалу самоізоляцію, і через ситуацію із захворюваністю в державі загалом. Проте, оскільки Луцьк не перебуває у «червоній» карантинній зоні, концерти тут відміняти не довелося.

«Наша сьогоднішня зустріч була під загрозою. Могло статися й так, що ми не приїхали б, але, дякуючи Богові і місцевій адміністрації, ми все ж таки зустрілися», – такими словами Сергій Танчинець розпочав концерт, одразу зізнавшись, що музиканти надзвичайно скучили за сценою та шанувальниками, адже упродовж останнього року концертів було обмаль.
Сергій Танчинець зауважив, що програма під назвою «Краще» – це не тільки відомі й популярні хіти БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, а й нові пісні, які творяться зараз і які вийшли в світ зовсім недавно.

Однією зі своїх найсильніших останніх пісень музиканти вважають композицію «Поклянись, поцілуй, обійми», яка увійде до шостого студійного альбому.

«Ця пісня входить до нового альбому, який ми вже записали і який буде цьогоріч презентований. Презентація і тур на підтримку цього альбому відбудуться восени. Ми безперечно приїдемо і в Луцьк з презентацією цього альбому. І я вас всіх уже запрошую», – поділився приємними творчими новинами лідер колективу.
Упродовж концерту Сергій Танчинець не втомлювався жартувати та загравати з публікою, ділився своїми думками про важливість любові в людських серцях й неодноразово дякував українським захисникам за патріотичний подвиг.

На думку Сергія Танчинця, саме любов – найважливіше почуття в нашому житті. Тому не дивно, що більшість пісень присвячені саме цій вічній темі.

«Хай чим би ми не займалися і не переймалися, хай що б ми собі не вигадували, та найважливіше почуття, яке робить нас людьми, це любов. Це коротке слово надзвичайно сильне і наповнене різними змістами. Мені хочеться, щоб любов у наших серцях жила завжди», – зазначив музикант.
Несподіваним для багатьох стало виконання направду рок-н-рольної пісні «Underground» – єдиної англомовної композиції в репертуарі БЕZ ОБМЕЖЕНЬ.

«Нові пісні потихеньку витісняють старіші. Але у нас є багато крутих треків, які нам хотілося грати давно. «Underground» – пісня, з якої почалася нова історія гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ у 2007 році. Саме ця пісня перевезла наш гурт зі славного і рідного для нас з Ігорем Рибарем міста Мукачево в Київ. Вона почала столичну, київську історію гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ. Пісня, в якій ви направду не впізнаєте сьогоднішній БЕZ ОБМЕЖЕНЬ. Ця пісня нагадує про те, що рок-н-рол в наших серцях жив, живе і буде жити. Цю пісню не асоціюють з нами, але це реально наша пісня. Єдина наша англомовна пісня».
Шанувальники із задоволенням підспівували кожній пісні, та це й не дивно, адже БЕZ ОБМЕЖЕНЬ – один із найпопулярніших українських рок-гуртів, композиції якого повсякчас звучать із радіоприймачів та збирають мільйонні перегляди в інтернеті.

«Без неї ніяк» – саме ця пісня, яка гучно прозвучала на шоу «X-Фактор» у 2016 році, відкрила більшості українців талановитих хлопців із БЕZ ОБМЕЖЕНЬ. Відтак жоден концерт не обходиться без цього драйвового хіта.
Знаковою для гурту є пісня «Най би вже весна», яку останнім часом музиканти грали рідко.

«Це важлива для нас пісня, народжена у важкі і доленосні часи для нашої країни. У цій новій реальності війни ми живемо вже понад сім років. І, на жаль, нині акцент із того, що в Україні відбувається війна, змістився на карантин і ковід. Але війна нікуди не зникла. На превеликий жаль, продовжують гинути українці, ми продовжуємо боротися за свою незалежність. І ми з вами повинні продовжувати підтримувати українську армію, підтримувати ідею суверенітету, незалежності, неподільності нашої держави. І, звісно, ми повинні згадувати про всіх українських військових, дякувати їм за те, що ми з вами почуваємо себе в безпеці, дякувати за самопожертву», – наголосив Сергій Танчинець.
Завжди і всюди гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ виконує пісню «Моя країна» на честь усіх тих, хто боронить українську державність від російських окупантів.

«Вони окупували Крим, частину Донецької і Луганської областей. Але українці ніколи не дозволять розвалити свою державу. Тому що з нами правда, з нами Бог і з нами українське військо, – зауважив Сергій Танчинець. – Тому хочеться ще раз подякувати всім українським бійцям Збройних сил України, добровольчим батальйонам, усім волонтерам, військовим медикам, усім тим людям, які боронять нашу незалежність і державність. Знаю, що у залі є військові люди. Дай вам Боже здоров’я і всім вашим родинам, ми вам надзвичайно вдячні, і так буде завжди».
Читати ще: Якщо «Квартал» планує свої концерти, то і в Луцьку наші концерти будуть, – засновник івент-агенції

До слова, з луцькими організаторами Євгеном Тихоновим і Назаром Грищуком гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ співпрацює уже не перший рік.

«За понад три роки ми організували чотири великі тури Україною, а це понад 250 спільних концертів: вдалих, з повними залами, із задоволеною публікою», – поділився фронтмен. Особливо запам’яталися автоконцерти, які через карантин влаштовували минулоріч.
Читати ще: «Знайте, брати, нас не зламати»: під Луцьком відгримів перший в Україні автоконцерт гурту Беz Обмежень

«Люди приїздили на своїх автомобілях. Перед ними стояла велика сцена, екран, світло. 500 автомобілів одночасно клаксонять – це незабутні емоції… Щиро дякую усім, хто приходить на наші концерти», – звернувся до публіки виконавець.
Теплий і напрочуд душевний концерт музиканти завершили спільним виконанням на біс однієї з найулюбленіших пісень усіх фанів БЕZ ОБМЕЖЕНЬ – ліричної композиції «Зорі запалали», яка прозвучала і на початку концерту, і на прощання з публікою. Як зізналися самі музиканти, більшість шанувальників прийшли на концерт саме заради цієї неймовірно проникливої пісні.

Ірина КАЧАН

Фото Вікторії СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 1 Квітня 2021 11:47
Клас! Концерт суперовий і репортаж цікавий і тішить око)
фан Показати IP 1 Квітня 2021 13:07
як їх можна не любити?! круті!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus