USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Лідер гурту «Без обмежень» поділився, чому з тероборонівця перекваліфікувався у волонтера

4 Квітня 2022 23:27
Лідер гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець днями у студії «Сніданку з 1+1» розповів про те, як зараз допомагає військовим боротися з окупантами.

У перші дні повномасштабного вторгнення співак долучився до тероборони одного з українських регіонів, проте згодом вирішив перекваліфікуватись у волонтери. Говорить, що таким чином він особисто приносить більше користі суспільству, інформує ТСН.

«Багато людей, які мають габаритні транспортні засоби, почали їздити та волонтерити. Ось я вже місяць у дорозі. І я за цей місяць проїхав понад 10 тисяч кілометрів. Мені це не важко, окрім того, коли ти розумієш, що люди зі зброєю у руках зараз фізично воюють...» – розповів Танчинець.

Наразі співак співпрацює з волонтерським штабом міста Мукачево та возить лікарські засоби до столичного військового госпіталю. У перервах між дорогою Танчинець ще встигає давати виступи для підтримки військових та звичайних українців.

Читати ще: «До зброї». Волинські репери долучилися до створення треку про ЗСУ та спротив українців. Відео

«Попри думки, що музика зараз не на часі – це не правда. Музика завжди на часі, і люди її чекають. Ми були в метро, деякі 20 днів перебувають там як у бомбосховищі. І там доволі пригнічена атмосфера, і музиканти, які потрапляють до них, дають реальну допомогу цим людям. Тому я закликаю усіх музикантів, хто в Києві, долучатись до таких процесів», – прокоментував співак.
Щодо зміни логотипу гурту, то лідер «Без Обмежень» акцентував: музиканти одразу вирішили позбутися літери Z, коли зрозуміли, що вона набуває сакральності для росіян. І про своє рішення не жалкують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Антон Показати IP 5 Квітня 2022 07:46
Тобто у ВІЙСЬКОВИЙ ЧАС він зміг звільнитись з лав ТРО і зараз вільно ходить по ЗМІ....?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus