USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Частина котелень у Луцьку призупинила подачу тепла

26 Лютого 2024 15:34
26 лютого у зв’язку із підвищенням температури повітря частина котелень у Луцьку тимчасово призупинила подачу теплоносія.

Про це Суспільному розповів речник комунального підприємства «Луцьктепло» Антон Безносиков. Загалом в обласному центрі працює 42 котельні, 18 із них можуть призупинити роботу у період потепління.

«При температурі вище ніж + 10° припиняється подача теплоносія. Але більшість котелень працюють і на постачання теплової енергії, і на постачання гарячої води. Тому повністю зупинити котельні ми не можемо та працюємо по графіку гарячого водопостачання. Ми зменшуємо параметри теплоносія, але ми маємо їх витримати для того, аби надавати якісну послугу для постачання гарячої води», – сказав Антон Безносиков.
Одна з котелень, де уже призупинили подачу опалення – на вулиці Гулака-Артемовського, 20.

Читати ще: Тепло, інколи з дощами: якою буде волинська погода до кінця зими

«По усному розпорядженню майстра ми зупинили для економії газу. Після того, як температура на ніч падає, ми знову на ніч включаємо, піднімаємо, виводимо на параметри згідно із температурним графіком. По закінченню опалювального сезону ми повністю зупиняємо котли», – розповіла операторка Котельні Марія Бугайчук.
За даними обласного гідрометеоцентру, протягом тижня, з 26 лютого по 3 березня, погода на Волині буде теплою, переважно без опадів. Температура вночі 2-7⁰ тепла, вдень 10-15⁰ тепла.

Зі слів Антона Безносикова, комунальне підприємство «Луцьктепло» обслуговує 758 будинків, яким надають послугу з постачання теплової енергії. Цю послугу отримують понад 54 тисячі абонентів в обласному центрі. Гарячу воду надають в 475 житлових будинків і 40 тисячам абонентів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus