USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Частина Луцька може лишитися без води через борги «Луцькводоканалу»

19 Квітня 2017 09:42
З 11 години припинити подачу електроенергії Омелянівському водозабору може ПАТ «Волиньобленерго», оскільки «Луцькводоканал» заборгував за три місяці 8,5 мільйона гривень.

Про це стало відомо під час оперативної наради в виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука 19 квітня.

Зі слів представника ПАТ «Волиньобленерго», «Луцькводоканалу» направили повідомлення щодо обмеження електропостачання через заборгованість у сумі 8,5 мільйона гривень, що виникла за три останні місяці (не враховуючи штрафних санкцій). Повністю припинити електропостачання з 11.00 планують Омелянівському водозабору та базі «Луцькводоканалу» на вулиці Січовій у Луцьку. Таким чином, відключать дві з трьох живлячих ліній. Рішення викликане тим, що протягом 3 місяців на звернення не було реакції підприємства. Міську владу закликали до 11.00 провести переговори з керівництвом «Волиньобленерго» щодо визначення терміну погашення заборгованості. У іншому разі, електропостачання сьогодні припинять.

Своєю чергою, директор «Луцькводоканалу» Іван Корчук повідомив, що йдеться про борги 2015-2016 років, пов’язані з тим, що тариф не покриває собівартості. Бюджетне законодавство наразі не передбачає погашення цієї різниці в тарифах і сума лягає тягарем на плечі підприємства. З його слів, підприємство готове платити, але в межах своїх можливостей.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад повідомив, що проведе нараду з цього приводу з керівником «Луцькводоканалу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
корчук Показати IP 19 Квітня 2017 10:26
хай той корчук, який пяний їздить за кермом не бреше про собівартість. В нього та його замів та приближених осіб зарплата та премії по 25 тис грн в місяць. Ще 30% працівників водоканалу мертві душі, тобто якісь родичі куми знайомі, якф лише числяться на роботі та получають зарплату. Хай ще розкаже як якимось київським фірман за надання консультації платить по 2=3 млн грн., тобто розкрадає гроші ( статті про це були). Його давно за ці злочини треба розстріляти, але владі він вигідний бо ділиться, цеж комунальне підприємство. Єдиний вихід влади не розібратися чому стільки крадуть, а знову підняти вартість води для населення. Побачимо чи новий мер розбереться з цим злодієм Корчуком чи останній дасть йому пару мільйонів, підніме ціну на воду і відібє потрачене. До речі мерія щось замовкла про підняття вартості маршруток. Мабуть бабло пішло а люди про все забули.
Анонім Показати IP 19 Квітня 2017 15:00
створити депутатську комісію і провести на водо*НАЛІ аудиторську перевірку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus